Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R3moxowySwiat

Razor257

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

info.png

IP SERWERA:  r3moxowyswiat.csrv.pl

SLOTY:  100

TYP:  MODY Feed The Best Dierwolf 20 (v1.0.23) 1.6.4

PVP:  TAK

PREMIUM:  NIE

NETHER:  TAK

POTWORY:  TAK

ZWIERZETA:  TAK

WHITE LIST:   NIE

admin.png

r3mox - właściciel, evilwizard - moderator

pluginy.png

LWC, GriefPrevention

opis.png

Link do lunchera PREMIUM:

Link do poradnika jak zainstalować luncher NON PREMIUM(z linkiem do pobrania):

Główne mody w paczce:

industrial craft

rail craft

applied energistics

ars magica

power suits

build craft

hats

morph

portal gun

thaumcraft 4

thermal expansion

tinker

twilight forest

Opublikowano

Nie jestem właścicielem, ani moderatorem, nie mam również ambicji na żadnego posadę żadnego z nich, zrobiłem tą reklamę, żeby zachęcić ludzi do wejścia na serwer.

Opublikowano

Znowu 1.6.4, nie wiem co skłania twórców tego typu serwerów do używania tej wersji. Direwolf20 już dawno zrobił paczkę pod 1.7.10, która zawiera nowsze, lepsze wersje modów. Tak sobie tylko piszę, nie żebym miał coś do autora tematu. Jeśli tam grasz, to wspomnij administratorom jeśli będziesz mógł, że rok 2013 jest daleko za nami, dzięki.

bipsMal.png

Opublikowano

Hej, paczka może być zaktualizowana nawet do najnowszego snapshota, ale czy tu chodzi o wersję paczki, czy o mody, które nie zawsze są aktualizowane, przez co nie trafiają do nowszych paczek.

Opublikowano

Sprawdzę jak wygląda serwer od strony technicznej. Nie wiem o jakich modach bez aktualizacji piszesz (wiadomo, że słabe, nic nie warte mody nie są aktualizowane), których nie ma w nowym DW20 ale nie ma po co się spierać o takie rzeczy.

@Update: Pierwsza kłoda pod nogami: Ta paczka wymaga Java 7 (kiedy większość osób, w tym ja ma 8), chwile mi to zajęło ale udało się uruchomić grę.

bipsMal.png

Opublikowano

Co tu dużo mówić... przede wszystkim prezentacja nie zachęca. Jest to absolutne minimum, a to za mało. Brakuje konkretnego opisu, screenów. O jakichś informacjach na temat eventów i konkursów nawet nie wspomnę. Poprawcie to bo ta prezentacja nie ma w sobie nic zachęcającego.

images.jpg

Opublikowano

Był jakiś błąd, który trwał przez jeden dzień, został jednak naprawiony i jak na razie się nie powtarzał.

Podkreśle jeszcze raz, że nie jestem właścicielem, moderatorem lub kimś więcej niż graczem, dlatego nie mogę nic powiedzieć o eventach i konkursach. Chciałbyś wygrać query czy może wklejenie już zbudowanej, całej bazy z maszynami? Screeny z czego, z listy modów w forgu, ze spawna, który ogranicza się do małego domku, kilku tabliczek i wyjścia? Co chciałbyś żebym ci napisał o serwerze?

Opis: Serwer z modami. Mody są fajne. Jest taki industrialcraft Daje on maszyny. Jest również tinkers mod. Daje on nowe narzędzia. Serwer ten jest streamera. Robi on streamy. Na streamach ma po 30 osob. Jest fajnie. Stawia tam klocki...

Zrobiłem tę prezentacje dla kogoś, kto chce zagrać na polskim serwerze z modami, w zwykłym świecie, nie na skyblocku czy innych odmianach zmodowanych serwerów, kogoś kto nie chce grać całkiem sam, kogoś kto chciałby mieć możliwość zapytania się lub poproszenia kogoś o pomoc w grze bez potrzeby szukania poradników. Natomiast nie zrobiłem tej prezentacji dla krytyków z mpc forum, którzy piszą pod każdym tematem jakąś nic nie wnoszącą odpowiedź, dlatego że ich życiowym marzeniem jest zdobycie 3123123 tysięcy postów na mpc. Nie będę robił grafiki, ponieważ nie zajmuję się tym, nie będę również prosił kogoś o zrobienie takowej, bo wiem, że są lepsze rzeczy do roboty. Moim zdaniem, ktoś kto szuka serwera z modami, taka prezentacja mu wystarczy, a jako gracz, nie odczuwam potrzeby uczestnictwa w żadnym evencie , na żadnym serwerze z modami. Myślę również, że taka prezentacja jest lepsza niż twojego serwera. Takie prezentacje jak twoja owija w bawełnę, sra ludziom w twarz, bo ich serwer jest tak gówniany, że tylko wymyślając "fabułę" skopiowaną z internetu powstanie jakaś szansa na pozyskanie gracza. Robienie serwera w kilkanaście osób żeby zarobić sobie pienionszki, budowanie miesiącami, wklejanie do worda tygodniami, pisanie prezentacji godzinamy... Twoja prezentacja w żaden sposób mnie nie zachęciła, wręcz zniechęciła po przejechaniu jej całej z góry do dołu. Każdy preferuje coś innego, jedni wolą jak im się oczy mydli, inni jak wystawia kawę na ławę, dlatego też powstają różne prezentacje na różnych forach. Po co 10 osobą spawn jak Paryż, jeżeli siedzą w bazie i robią maszyny lub tworzą zaklęcia?

Jeżeli nie wyczujesz sarkazmu, to pozdrawiam cię bardzo serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...