Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za boosting kont

Gardze Polakami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pierwszym razem 2 tygodnie i zabranie nagród, za drugim razem permban. Przetestowane na sobie, boostowałem konta i nie mam nagród ;-;

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

coo, pierwsze slysze, skad oni wiedza ze ktos boostuje konto?

Sprawdzają pewnie logi graczy, znaczny skok dywizji porównując do wcześniejszych. Ktoś kto był d5 i grał only support, nie wbiłby raczej w 5 dni d1 z winrate 70%+ mając staty 10/2 mid/jungler etc...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Boosterom polecam program do zmieniania ip np. CyberGhost lub z darmowych FreeHideIP, zmieniamy nasze ip na bułgarskie i jedyna osoba która dostaje bana to osoba którą boostujemy. Polecam :)

Opublikowano

To jest popieprzone poniewaz nie kazdy gra tylko u siebie zdarzy sie ze gdzies sie wyjezdza albo sie pyknie gdzies u ciotki :D

A przeciez nie zawsze mecz pojdzie po naszej mysli Wg mnie jest za duzo czynnikow decydujacych o tym czy ktos boostuje czy nie a riot daje kary na chybił trafił

Opublikowano

To jest popieprzone poniewaz nie kazdy gra tylko u siebie zdarzy sie ze gdzies sie wyjezdza albo sie pyknie gdzies u ciotki :D

A przeciez nie zawsze mecz pojdzie po naszej mysli Wg mnie jest za duzo czynnikow decydujacych o tym czy ktos boostuje czy nie a riot daje kary na chybił trafił

za zagranie u kolegi raz czy 2 nie dostanie się bana

ale jeśli na innym ip nagle wbijesz 80% winratio i z golda zrobisz diament w 2 tygodnie a później wrócisz do starego ip i 30% winratio

to jest dość podejrzane, nie uważasz?  :ninja:

Opublikowano

Gadacie bzdury, jeżeli do każdego konta jest przypisane id, to co z smufami, ogólnie riot zezwolił na smurfy i nie karają za coś takiego więc myślę że za boosting nie ma żadnych banów. 

A kto dostał bana to proszę o pokazanie dowodu jakiegoś screena itp

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Gadacie bzdury, jeżeli do każdego konta jest przypisane id, to co z smufami, ogólnie riot zezwolił na smurfy i nie karają za coś takiego więc myślę że za boosting nie ma żadnych banów. 

A kto dostał bana to proszę o pokazanie dowodu jakiegoś screena itp

Za boostowanie otrzymuje się następujące kary:

1. 2 tygodniowego zawieszenia konta w League of Legends.
  2. Usuniecia jakichkolwiek nagród zdobytych za osiagniecia w poprzednich sezonach.
  3. Wykluczenia z otrzymania nagród za obecny sezon.
  4. Recydywisci zostana trwale zbanowani z League of Legends. 

Wszystko jest opisane na stronie Supporta Lol'a, dokładniej tutaj 

https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/201751834 
Opublikowano

Śmieszne. Rito i tak tego nie powstrzyma, bo ludzie w końcu znajdą bezpieczny sposób by mogli boostować konta i osoby boostowane mogły się czuć bezpiecznie. XiaoWeiXiao został też ukarany za boosting, i co? Jak widać ma to w dupie.

#OpISIS

Opublikowano

­Jeżeli RITO odkryje drastyczny wzrost MMR'ów, to tak. Jest to prawdą, można dostać bana :D

To nie ma nic wspolnego z banem. Zadne z moich kont bo wbiciu wysokiego elo nie zostalo zbanowane ani zadna osoba ktorą boostowalem. Pewnie tropią po lepszych stronach z boostowaniem i wlamuja sie na serwery zeby klientow pobanowac XDD

Bany byly na 2 tygodnie ale tak jak mowilem, nie znam osoby od siebie ktora by owego bana dostala.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...