Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek po wygranym meczu

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, elo, elo, grałem sobie teraz meczmejkinga (mam lema), wrzuciło mnie na orły (w enemy 5 orłów, u mnie 3 orły i ktoś lem), wygraliśmy 16:14, patrzę na rangę i spadło mi do LE. Czy to może być spowodowane, że miałem 16/18 na niższej randze?

­

Opublikowano

To nie jest lol ziomuś, tutaj nie liczy się wygrana czy przegrana tylko statystyki podczas meczu. Ja kiedyś awansowałem po przegranym meczu, moich kilku znajomych też mieli takie przypadki.

Opublikowano

To nie jest lol ziomuś, tutaj nie liczy się wygrana czy przegrana tylko statystyki podczas meczu. Ja kiedyś awansowałem po przegranym meczu, moich kilku znajomych też mieli takie przypadki.

Co to lol?

No ale bez przesady, abym spadł po jednym meczu, gdzie rangi były tylko o jedna niższe.

Może ktoś z Twoich znajomych dostał bana i coś się zbugowało?

3 dni temu miałem ten komunikat, ale ranga się nie zmieniła, dopiero dziś. 

­

Opublikowano

Na 100% nie jest to spowodowane tym, że miałeś staty na minusie ;_;

Możliwe, ze ktoś z kim grałeś w queue dostał bana.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Co to lol?

No ale bez przesady, abym spadł po jednym meczu, gdzie rangi były tylko o jedna niższe.

3 dni temu miałem ten komunikat, ale ranga się nie zmieniła, dopiero dziś. 

Właśnie o to chodzi, że rangi były niższe. To nie jest silver, że masz 5 rang, które się niczym nie różnią, masz tylko 2 orły, na których widać różnicę skilla pomimo, że to jest tylko jedna ranga. Miałeś słabe staty i do tego dostaliście oklep, bo gracze z pozoru słabsi wygrali 14 rund. Twoje ukryte elo najprawdopodobniej wahało się pomiędzy lemem, a le dlatego być może ten mecz był decydujący. 

lol=leauge of legends (w tej grze awans zależy tylko od liczby wygranych mmów...)

Opublikowano

Powodowane jest to przez to że grałeś z/przeciwko cheaterowi przez co mogli cofnąć ci rangę.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Ok, wbiłem Lema z powrotem.

Powodowane jest to przez to że grałeś z/przeciwko cheaterowi przez co mogli cofnąć ci rangę.

Te rangi to i tak gówna, nawet na lemie grają raki, naprawdę :)

Cls. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...