Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rower :D

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od niedawna zaczalem jezdzic caly czas na rowerze. Mam teraz w planach rajd na 96km ( w 1 strone ) - na 15 latka to chyba duzo. Oczywiscie beda przerwy i tak dalej ale nie po to ten temat. Jezdze na moim/brata rowerze. Ja na nim nie jezdizlem bo byl zaduzy teraz meega uroslem i jest dobry. Chce w tym rowerze zmienic kierownice,przerzutki i p****y. - P****y popekane, kierownica dla mnei jest cholernie twarda i rece bola. Co do przerzutek sa pogmatwane. Tam gdzie sie zmienia na tej ,,tarczy" - co sa max. 3 przerzutki  u mnie mozna przekrecic z 6-7 razy i trzeba trafic. Pozniej dam zdj o ile beda potrzebne. Rower jest moim zdaniem dobry, tylko te rzeczy ktore wyminilem. Oczywiscie pozniej dokupie swiatla, i nowy uchyt na bidon, tylko pytanie ile to by kosztowalo?
Edit: Jak bedzie to kosztowalo z 700zł to wole sobie dozbierac do jakiegos slabego motoru. NIe mam zaduzo kasy ale zrezygnowal bym z ubran..

Opublikowano

Przeżutki i inne potrzebne do tego "przybory", pedały, kierownica i końcowe pierdoły nie powinny wg mnie nawet więcej niż 300-400zł kosztować... Chyba, że w profeskę jakąś drogą lecisz. :'D

Opublikowano

­Profeska czy nie i tak drogo cb wyjdzie ;) Są szerokości kierownic ( ale to zależy od twojego wzrostu ! ) Jak kierownica może być za twarda dla cb 0.o Od tego są gripy ( takie gumowe coś na kierownicy gdzie trzymasz dłonie ) A ta tarcza to tak zwana zębatka (  w przypadku przodu ) a tył to kaseta ;) To tak mówisz że 700zł to odpuszczasz okej. Podaj chociaż markę roweru to ci poskładam komplet do 500/600zł bo muszę wiedzieć do czego mam ci dobierać wszystko ;)

585571426179277855228.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...