Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon w CS:GO

0FF3NS1V3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem otóż nie działa mi mikrofon w CS:GO, nie wiem dlaczego nie dawno jeszcze było z nim wszystko w porządku. Pragnę dodać iż mikrofon działa, ponieważ siedzę na Skype, czy też TS3 z kolegami i normalnie mnie słyszą, a w CS:GO, gdy wciskam alt, nic się nie dzieje nie wiem dlaczego. Problem ten występuje od mniej więcej 2 dni. Prosiłbym, abyście w jakikolwiek sposób mi pomogli, gdyż mikrofon pomaga mi w łatwiejszej komunikacji z drużyną.

Opublikowano

@Miksterek
Jak sprawdzam i testuje mikrofon to niby wszystko w porządku, nie wiem może klawisz się przestawił? Jak zbindować, żeby mówić znów na alt? Gdyż jak chce zmienić klawisz to nie mogę nie wiem dlaczego.

Opublikowano

Jak nie to to zobacz do ustawień dźwięku w pc :v w Windowsie jest taka opcja, że czasami przy włączeniu gry mikrofon albo wybuchnie takim dźwiękiem dla kogoś, że mu uszy więdną :v Albo po prostu zostaje wyciszony i wtedy po włączeniu gry przechodzisz na pulpit do mixera. i sprawdzasz czy podczas gry ci wywaliło mikrofon :v jeżeli tak to musisz go spowrotem przekierować żeby był on wychwytywany w grze :v 

Albo tak jak sam mówisz po prostu guzik ci się odbindował xD

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...