Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze znalezieniem gry w CS:GO

wert1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey mam problem z CS:GO tzn. gdy chcę wyszukać mecz turniejowy czy dm to czasami wyskakuje zatwierdzanie meczu ale nie pojawia się przycisk akceptuj i po kilku sekundach jak szukam dm wywala do strony głównej a turniejowym dostaje "karę" na 1min za to że nie zaakceptowałem, a także pojawia się napis "Wyszukano mecz ale graczowi (mnie) nie udało się go zaakceptować" kiedy nawet tego zasranego przycisku nie było. Mam ten problem od baaaaaardzo dawna ale przez jakiś czas radziłem sobie z nim poprzez program Matchmaking Server Picker ale ostatnio i z tym programem nie działa i żeby zagrać w cs muszę włączać/wyłączać go kilkukrotnie. Czytałem wiele rozwiązań tego problemu w internecie, ale żadnego nie znalazłem.

Opublikowano

Nie masz żadnego programu blokującego połączenia ? Mi często zatrzymywało się na zatwierdzaniu meczu gdy używałem PeerBlocka a jak to nie on to może anty virus ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej używałem tylko tego programu Matchmeking Server Picker który blokował wszystkie serwery poza wybranym (np. Europą Zachodnią) poprzez firewalla, ale już bez niego problem się pojawiał. Jeśli chodzi o anty virusa to żadnego nie używam bo właśnie więcej było z nimi problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...