Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Pytania odnośnie L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś używałem tego ustrojstwa ( na noobkach 15 lvl by się pobawić xD ) Teraz ostatnio też się nudziłem i pobawiłbym się na 14 lvl. I tera takie odnośnie L# pytania.

Jest teraz bardziej banowany niż kiedyś? Tzn łatwiej wykrywalny?

Jest w 100% czysty? Tzn nie ma żadnych syfów takich jak keyloggery? Bo chciałbym się pobawić a zarazem nie chcę zostać shaksiorowany na moim mainie i nie chcę stracić konta steam ( chodzi, że przez keyloggera )

Ban nadal jest tylko na 1 konto? Czy jeżeli dostałbym na 14lvl to wszystkie inne konta zostaną zbanowane?

Jeżeli ktoś odpowiedziałby na te pytania, i mógłby podać jeszcze jakis poradnik co do l# ( tzn gdzie teraz pobrac jak co zrobić i powiedziałby mniej wiecej co daje teraz crack [dawno nie zaglądałem do l# ale slyszałem ze teraz jest niby płatny] )

.

Opublikowano

Jeśli chodzi o bany to albo banwave (wsyscy siądą) albo masa ticketów do supportu z nagraniami (tak, wzięli się za to). Keyloggera nie ma (przynajmniej nic o tym nie wiadomo). Jeśli ban będzie to tylko na to konto na którym skryptowałeś (nie dają banów na ip/hwid/email). Pobrać L# możesz z joduska.me (jeśli nie masz konta musisz zdobyć zaproszenie, najłatwiej wysłać email na [email protected] z randomową wiadomością i po jakimś czasie powinno przyjść). Subskrypcja kosztuje 15$ miesięcznie a crack wiadomo co daje ;)

Opublikowano

@MrCh4nk

Tzn zaproszenie już mam :D temu te całe pytania odnośnie l# temu, że je ostatnio dostałem ( pewnego dnia wbiłem na e-maila, patrze ,, O zaproszenie do L#'')

Co do tego cracka to ja np. nie mam pojęcia co on daje akurat do l#. Mógłbyś bardziej to rozwinąć? ( nie to, że nie wiem co to crack, ale po co on do l#)

.

Opublikowano

Bana dostaniesz tylko wtedy kiedy nie wiesz jak tego używać. Zaczniesz np się telepać walić przez ścciany etc. Jak będziesz tego używał z rozsądkiem to nie ma szans na bana, ja mam to już od roku czasu i dalej bez bana. Oczywiście mówię tutaj o wersji nie crackowanej. Bo za cracka to bana napewno wyłapiesz ;)

Opublikowano

Crack podmienia system logowania do L# i pozwala na grę rankedów etc bez limitu. Nie wiem dlaczego jest banowany crack, pewnie dlatego że jego kod który się injectuje w grę jest wadliwy dla anty cheata od lola.

Opublikowano

Bana dostaniesz tylko wtedy kiedy nie wiesz jak tego używać. Zaczniesz np się telepać walić przez ścciany etc. Jak będziesz tego używał z rozsądkiem to nie ma szans na bana, ja mam to już od roku czasu i dalej bez bana. Oczywiście mówię tutaj o wersji nie crackowanej. Bo za cracka to bana napewno wyłapiesz ;)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.  Crack to jest to samo co oryginał j****y lizodupie joduski i srimeha

Cracka potrzebujesz bo karzą sobie płacić w c**j mamony - więcej niż za BoLa.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.  Crack to jest to samo co oryginał j****y lizodupie joduski i srimeha

No dokładnie...

Opublikowano

... Zacznijmy od tego że nawet twórca cracka napisał że nie jest odpowiedzialny za bany, kolejna sprawa jest taka, że akurat mam w tym doświadczenie bo znam ludzi którzy grali na cracku kazdy jeden dostał bana przy kolejnym mass banie. Więc nie pierdzielcie tutaj głupot bo znając życie nie wiecie nawet jak tego cracka używać...

Zapomniałem że dla niektórych całe 15$ to majątek... Logiczne, że jak się jest dzieciakem które nie zarabia to sie pisze głupoty, że oo jakie to drogie nie jest... Prosze was, płacę za coś za co nie dostałem bana od roku czasu, mam pewność, że jest aktualizacja na bieżąco etc. Jak do tej pory nikt kto używał L# z rozsątkiem nie dostał bana. Więc co wy mi tu pierdo...e że crack to to samo jak to gówno prawda. Poza tym itak tego cracka waszego niedługo nie będzie i jest to officialna informacja od twórcy L#. Dziękuje dobranoc.

EDIT: Bol to kolejne banowane gówno więc nie dziw się że płacisz więcej niż za bola :)

Opublikowano

Co ma crack do banów? To tylko ominięcie auth, w core nic oprócz tego się nie zmienia... Masz taką samą szanse na bana jak my. Już widze to twoje "doświadczenie". 

Opublikowano

Co ma crack do banów? To tylko ominięcie auth, w core nic oprócz tego się nie zmienia... Masz taką samą szanse na bana jak my. Już widze to twoje "doświadczenie". 

W takim razie skoro wiecie lepiej zapraszam do pobrana cracka. Ja już się tutaj nie wypowiadam bo jak to ujołeś gówno wiem na ten temat.

Żegnam.

Opublikowano

Jak widzę z mojego tematu zrobiła się kłótnia a nikt nie doczytał do końca i nie odpowiedział na moją ostatnią prośbę 

Jeżeli ktoś odpowiedziałby na te pytania, i mógłby podać jeszcze jakis poradnik co do l# ( tzn gdzie teraz pobrac jak co zrobić)

.

Opublikowano

... Zacznijmy od tego że nawet twórca cracka napisał że nie jest odpowiedzialny za bany, kolejna sprawa jest taka, że akurat mam w tym doświadczenie bo znam ludzi którzy grali na cracku kazdy jeden dostał bana przy kolejnym mass banie. Więc nie pierdzielcie tutaj głupot bo znając życie nie wiecie nawet jak tego cracka używać...

Zapomniałem że dla niektórych całe 15$ to majątek... Logiczne, że jak się jest dzieciakem które nie zarabia to sie pisze głupoty, że oo jakie to drogie nie jest... Prosze was, płacę za coś za co nie dostałem bana od roku czasu, mam pewność, że jest aktualizacja na bieżąco etc. Jak do tej pory nikt kto używał L# z rozsątkiem nie dostał bana. Więc co wy mi tu pierdo...e że crack to to samo jak to gówno prawda. Poza tym itak tego cracka waszego niedługo nie będzie i jest to officialna informacja od twórcy L#. Dziękuje dobranoc.

EDIT: Bol to kolejne banowane gówno więc nie dziw się że płacisz więcej niż za bola :)

hahahaha rozwaliłeś mnie xD, a szczególnie zdaniem: " Prosze was, płacę za coś za co nie dostałem bana od roku czasu, mam pewność, że jest aktualizacja na bieżąco etc. Jak do tej pory nikt kto używał L# z rozsątkiem nie dostał bana." 

Jakieś pół roku temu posypało się z pół miliona banów tylko dlatego że Jodusowi się do końca nie chciało anty cheata sprawdzić, a poza tym na stronie L# Jodus pisał też, że nie jest odpowiedzialny za bany, ja osobiście przez tego nupa straciłem konto, na które wydałem jakieś 1000zł i nawet nie trzeba było używać żadnych exploitów ani skryptów do Cass, czy Xeratha, ani BaseUlt, żeby bana wyłapać, ani tym bardziej używać jakiś HF'ów.

Opublikowano

Witam. Kiedyś używałem tego ustrojstwa ( na noobkach 15 lvl by się pobawić xD ) Teraz ostatnio też się nudziłem i pobawiłbym się na 14 lvl. I tera takie odnośnie L# pytania.

Jest teraz bardziej banowany niż kiedyś? Tzn łatwiej wykrywalny?

Jest w 100% czysty? Tzn nie ma żadnych syfów takich jak keyloggery? Bo chciałbym się pobawić a zarazem nie chcę zostać shaksiorowany na moim mainie i nie chcę stracić konta steam ( chodzi, że przez keyloggera )

Ban nadal jest tylko na 1 konto? Czy jeżeli dostałbym na 14lvl to wszystkie inne konta zostaną zbanowane?

Jeżeli ktoś odpowiedziałby na te pytania, i mógłby podać jeszcze jakis poradnik co do l# ( tzn gdzie teraz pobrac jak co zrobić i powiedziałby mniej wiecej co daje teraz crack [dawno nie zaglądałem do l# ale slyszałem ze teraz jest niby płatny] )

Jak potrafisz umiejętnie z niego korzystać to szanse są małe . L# sam w sobie nie posiada keyloggerów itp. ale pewności nigdy nie masz , zawsze lepiej zrobić kopie plików i się zabezpieczyć na przyszłość . Jakbyś miał jednak dostać bana to dostajesz na konto , nigdy nie banowali na ip .

@MrCh4nk

Tzn zaproszenie już mam :D temu te całe pytania odnośnie l# temu, że je ostatnio dostałem ( pewnego dnia wbiłem na e-maila, patrze ,, O zaproszenie do L#'')

Co do tego cracka to ja np. nie mam pojęcia co on daje akurat do l#. Mógłbyś bardziej to rozwinąć? ( nie to, że nie wiem co to crack, ale po co on do l#)

Crack pozwala ci korzystać z L# całkowicie za darmo . Nie rozumiem o co ci chodzi z tym po co on powstał ?

@Bulgarian

A mógły mi ktoś wreszcie wytłumaczyć do czego ten crack?! xD i co z nim jest nie tak, że za niego bana wyłapie?! xD

UP , wszystko z crackiem w porządku .. Crack wcale nie przyczynia się do większych szans wyłapania bana . Nie słuchaj innych tylko sam sprawdź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...