Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Spigot jest najnowszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, piszę ponieważ chciałem się zapytać która wersja spigota 1.7.10 jest najnowsza, 1646 czy 1544? Wątpliości mam dlatego, żę na stronie spigota 1544 jest najwyżej, i gdy pobiorę 1646 pojawia się wiadomość o aktualizacji. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

No ten pierwszy, ale nie pobieraj tego z czerwonym oczkiem.

Ogólnie po co Ci najnowszy build? Czy nie lepiej pobrać ostatni stabilny build?

Czyli ten z żółtym oczkiem.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Miałem nadzieję, że nowszy build rozwiąże mój problem z losowymi crashami, "timed outami" itp, jednak tak się nie stało. A moja wątpliwość wzięła się właśnie z wiadomości na cmd, którą otrzymałem przy starcie (build 1646):

This Spigot build supports Minecraft clients both of versions 1.7.x and of 1.8.x.
*** It is imperative that backups be taken before running this build on your server! ***
Please report any such issues to http://www.spigotmc.org/, stating your client, server, and if applicable BungeeCord versions.
*** Any bug reports not running the very latest versions of these softwares will be ignored ***

WARNING: This build is more than 2 days old and there are likely updates available!
You will get no support with this build unless you update from http://ci.md-5.net/job/Spigot/
The server will start in 10 seconds!

Jeżeli znacie rozwiązanie tego problemu (timed out w losowych momentach, wywalanie graczy, czasem nawet serwera) to proszę, napiszcie tutaj. Dziękujęza odpowiedzi i pozdrawiam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...