Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do +/- 600zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki smartfon polecicie do 600 zł? Najlepiej gdyby był nowy, ale nad używanymi też mogę pomyśleć. Na razie zastanawiałem się nad telefonami, które mogę kupić w sklepie w swoim mieście. Są to:

• Samsung Galaxy Grand Neo Plus
  • LG Leon
  • Asus Zetfon 4
  • Sony Xperia E4

Czy któryś z tych telefonów jest godny uwagi, i jak tak to który? Z góry dzięki za pomoc. :)

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

za 600zł to brałbym xperie z refurbished (wysyłka z wielkiej brytanii) lub jakąś używkę w okolicy na olx znalazł

Opublikowano

Witam jaki smartfon polecicie do 600 zł? Najlepiej gdyby był nowy, ale nad używanymi też mogę pomyśleć. Na razie zastanawiałem się nad telefonami, które mogę kupić w sklepie w swoim mieście. Są to:

• Samsung Galaxy Grand Neo Plus
  • LG Leon
  • Asus Zetfon 4
  • Sony Xperia E4
Czy któryś z tych telefonów jest godny uwagi, i jak tak to który? Z góry dzięki za pomoc. :)
Wszystkie wymienione są słabe. Masz jakieś konkretne wymagania co do smartfona?
Opublikowano

Wszystkie wymienione są słabe. Masz jakieś konkretne wymagania co do smartfona?

Chciałbym duży telefon, coś około 5 cali. Dość dobry przedni aparat no i oczywiście żeby nie zacinał się co chwile przy użytkowaniu. Aplikacje, które będę używał najczęściej to Snapchat, instagram, YouTube, Twitter, Livesports i Sport.pl Live. Raczej nie gram za dużo na telefonie a jak już gram to w jakieś mniej wymagające gry, od tego mam konsole :D

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Chciałbym duży telefon, coś około 5 cali. Dość dobry przedni aparat no i oczywiście żeby nie zacinał się co chwile przy użytkowaniu. Aplikacje, które będę używał najczęściej to Snapchat, instagram, YouTube, Twitter, Livesports i Sport.pl Live. Raczej nie gram za dużo na telefonie a jak już gram to w jakieś mniej wymagające gry, od tego mam konsole :D

Lumie odpadają wtedy. Za te ~6stów ogarniesz używkę htc m7, chociaż aparaty średnie mają(tutaj radzę popatrzeć na zdjęcia wykonane). Jakbyś dołożył stówę to g2 możesz kupić. Wydajniejszy od m7, większy ekran, lepsze aparaty, generalnie pod każdym względem lepszy oprócz wykonania i jakości dźwięku.

Opublikowano

Jeśli nie potrzebna ci konsola, Nexus 4 nada się idealnie. Jest nieco tańszy od wymienionych przez Ciebie, ale ma dużo lepszy ekran, czystego androida, 2 gb ram i jest znacznie lepiej wykonany.

Opublikowano

­@Nordon ja mam lg g2 mini i nie narzekam. Ekran 4.7 cala nie w hd, ale dobry, Aparat 8 megapixeli a do selfie 1.3. 1 gb ram i plusik ode mnie - można zaktualizować na 5.0, wtedy mi bateria trzyma ponad 100godzin, jeżeli telefon tylko se leży! Lte + NFC i jak w LG Leon trochę inne, lecz są przyciski z tyłu nigdzie więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...