Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy serwer EUNE pada?

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w trakcie gry i na początku około 5 minuty każdy dostał reconnecta na jakieś 25 sekund, wszyscy sie skarzyli w przeciwnym jak i w moim teamie na to, a teraz mam reconnecting przez jakies 5 minut, nie mogę sie połączyć, internet dobry mam, czyżby eune padało?

@Edit

gra się skończyła, ale nie mam jej w historii gier nic nie pisze na ten temat, chyba jednak wina serwera bo pisało by loss prevented czy coś w tym stylu co nie?

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Raczej wina serwera i wywaliło grę, nic dziwnego, tak się ostatnio zdarza. Możliwe, że drophack, ale i tak stawiałbym na pierwszą wersję :)

Opublikowano

Niech dadzą RP za problemy bo juz 5 gre mi wywalilo ...

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Troche mnie to śmieszy jak ktoś ma lagi i pisze problem o globalnym problemie na serwerze >_>

Ehem jakim cudem mogła to być wina mojego internetu, skoro inne gry online działały bez problemu przeglądarka też działała, youtube działało a tylko lol nie działał?

No ewentualnie ktoś mógł mieć drophacka.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Dobra, teraz zagrałęm gierke miałem 3k pingu, nie moglem się ruszyć, niczego napisać a widziałem jak grali i pisali... rito plz

Opublikowano

Niech dadzą RP za problemy bo juz 5 gre mi wywalilo ...

jak Ci autobus spierdoli to tez zebrasz o bilety pozniej? 

Dozywotnia beka z takich ludzi. 

Wykorzystaj czas i idz na dwor, a nie plujesz sie, robia servy no kurw** koniec swiata =(

Opublikowano

#UP

a żeś c*****y przykład dał, naprawde XDD po 1: na koreach i innych serwach dostaja jakies bonusy jak sa problemy z serwami (nikoniecznie od razu tons of RP ale cusik tam) po 2: spóźnienie sie na autobus to wyłacznie Twoja wina, a jeżeli chcesz obwiniać siebie za problemy z serwami riotu to serdeczna parówka Ci!

#temat

drophack, jakby to był riot, miałbys gre w historii

ae1d1005fe.png

Opublikowano

#UP

a żeś c*****y przykład dał, naprawde XDD po 1: na koreach i innych serwach dostaja jakies bonusy jak sa problemy z serwami (nikoniecznie od razu tons of RP ale cusik tam) po 2: spóźnienie sie na autobus to wyłacznie Twoja wina, a jeżeli chcesz obwiniać siebie za problemy z serwami riotu to serdeczna parówka Ci!

#temat

drophack, jakby to był riot, miałbys gre w historii

Jakby to był Rito byłoby "zapobiegnięto przegraną" lub nie pojawiłoby się w historii.

Co do drophacka, to powinno wywalić cały twój team, lub całe 2 teamy ale zostawić osobę, która to robiła.

Są to problemy od strony technicznej Rito, ponieważ też ostatnio tak miałem ;)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

ew. moje obiekcje osobiste bardzo: miałem tak 2 razy (że wywala po prostu całe teamy i nie ma gry) i w tych 2óch grach w moim teamie były osoby które niby tam używały skryptów czy czegoś :v jakis viktor mocno zabijający czy jinx co nie wiadomo co wyczyniła, wiec moze jakis ultra bład ich super skryptów wyjebał i nie ma gry xDD?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Też doświadczyłem takich problemów, typu nagle 7500 pingu itd. Jednak ja jestem wdzięczny tym lagom(ą?), bo kiedy miałem 1 wygraną i 1 przegraną w promo to nie zaliczyło mi 3 gry, którą przegrałem, dzięki czemu awansowałem, bo następną grę wygrałem ^^

Moim zdaniem Rito powinno to ogarnąć do następnej aktualizacji.

Opublikowano

Moim zdaniem EUNE nie pada, tylko po prostu jak w każdej grze czasami mają problemy z serwerami, w końcu nie są to niezawodne maszyny. Ostatnio również mi ciągle ping skacze, ale nie wiem czy to spowodowane internetem czy ich serwerami...
PS. Wczoraj cała drużyna miała lagi, a po grze dało "Loss Prevented"..

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

drophack jak nie ma gry w historii xDDDDDDD

nie ma gry w historii kiedy wszyscy (10 osób ) z niego wyjdą

na takiej zasadzie dziala tez drophack, ale wykorzystuje on mechanizm rito, a nie na odwróf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...