Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Zdrapka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj sobie kupilem karte zdrapke zdrapuje te pole a podspodem kompletnie zjechany(rozmazany) kod prubowalem z 50 razy za kazdym razem zmieniejac jakos literke bo nie bylem pewien i nic :( czy moge isc z nia do salonu orange?? kupilem ja w kiosku

Opublikowano

Tak mocno drapałeś, że cyferki i liczby zeszły? Wydaje mi się, że jak pójdziesz to i tak nic nie wskórasz bo powiedzą, że to twoja wina.:P

Opublikowano

o to chodzi ze ja zasze sobie lekko scieralem i teraz tez i to juz nadruk byl rozmazany ;(

Opublikowano

Kazda zdrappka ma swoj numer, mozesz zadzwonic do biura obslugi , oni zapytaja o numer seryjny karty i sprawdza w systemie czy byla juz uzyta, jesli nie to powinni ci pomoc.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@UP

w tym problem ze nic na koncie nie mam a 2 karty nie bedek upowal jak tej nie uzylem xD

:)

a mam blisko do salonu orange zaraz kicne popytam

@edit

obsluga okazala sie byc mila :)

wzieli karte spisali kod do systemu podalem nr telefonu i powiedzieli ze te 25zl zostanie dodane na konto do poniedzialku :) oraz zeby nie kupowac kart zdrapek poniewaz to wadliwa seria i od 2 lat nie produkuja :) lepiej kupywac druczki

Opublikowano
zeby nie kupowac kart zdrapek poniewaz to wadliwa seria i od 2 lat nie produkuja :) lepiej kupywac druczki

Jaka wadliwa seria? Przecież można je kupić cały czas? Mnie nigdy się taka sytuacja nie zdarzyła :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hmm idź do salonu

powinni ci to zrobić

też kiedyś tak zrobiłem ale to dawno temu

kupiłem kartę zdrapałem i zostały tylko 4 czy 5 ostatnich literek i pierwszych było może ze 3

i kolesiówka coś tam sprawdziła i normalnie mi podała kod..

ten niby z tej karty co zdrapałem...

i doładowałem normalnie..

więc idź..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano