Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działalność internetowa?

DyloN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zacząłem mieć takie "widzimisię" by rozpocząć jakąś internetową działaność ale sam nie wiem co byłoby rozwiązaniem przyszłościowym. Chodzi o to, by działaność nie była popularna tylko kilka tygodni. Chciałbym stworzyć coś, bo bardzo to lubię jednoczyć ludzi w internecie w jakichś społecznościach, mam możliwości (pieniądze, umiejętności itp.) ale brak solidnego wyjścia.
Chciałem zapytać tylko o opinię, co waszym zdaniem jest dobrym wyjściem? Interakcja przez YouTube? Może założenie jakiejś sieci serwerów gry lub kilku gier? Jakaś strona internetowa? Czego brakuje wam w internecie i co najchętniej robicie marnując czas przed komputerm?

qTyp0z6.png

Opublikowano

Ja bym był bardziej za coś ala bezużyteczna/demotywatory tylko z możliwością logowania/chatu/Najróżniejsze obrazki z wszystkich możliwych kategorii coś ala lubię to dla ludzi .. czyli tych co to udostępniają tablica oraz wyszukiwarka po kategoriach i takie tam :) 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Stwórz facebooka z opcją "Nie lubię", zbijesz fortunę :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Na chwile obecną prowadzą strony typu właśnie bezużyteczna/demotywatory - widziałbym to tak jak wspomnieliście: rejestracja, dodawanie do ulubionych, może nawet czat jakiś.

@554461402688252517908.png Ariness organizacja e-sportowa? Masz na myśli, by zrzeszyć kilku lepszych graczy, wymyślić im chwytliwą nazwę, założyć stronę i załatwiać udział w jakichś turniejach chociażby faceit na początek? Też niezły pomysł :)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Może jakaś toplista asków, instagramów, że użytkownicy wchodzą, dodają swoje profile, rozsyłają innym link do profilu, a inni dają +1, tak tworzy się pewien ranking, a sami użytkownicy robią ruch na stronie. Drugi pomysł to może downloader piosenek z playlist na spotify.

Opublikowano

Może jakaś toplista asków, instagramów, że użytkownicy wchodzą, dodają swoje profile, rozsyłają innym link do profilu, a inni dają +1, tak tworzy się pewien ranking, a sami użytkownicy robią ruch na stronie. Drugi pomysł to może downloader piosenek z playlist na spotify.

Ta toplista brzmi bardzo ciekawie! Muszę się nad tym zastanowić. Nie potrzeba wtedy dużo reklamy czy coś, bo tak jak mówisz ludzie chcąc się wybić sami zrobią spory ruch.

qTyp0z6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...