Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona

SuperKeruj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie jak stworzyc strone typu skinomat? Zeby byly te boty co wysyłają itemy. Logowanie na strone poprzez steam. I te szanse? Byłbym mega wdzięczny gdyby ktoś mi powiedział jak to zrobic.

Opublikowano

Mi się wydaje, że żeby coś takiego zrobić trzeba umieć programować ;p

893961446222509646083.png

Opublikowano

@SuperKeruj w tworzeniu prostych stron poradnik wystarczy ale w przypadku takiej gdzie trzeba zrobic caly system np. Loterie, mozliwosc dodawania skinow przez graczy oraz platnosci

Pracy przy tym jest co do poradnika napewno znajdziesz cos na youtube tylko taka strona to oczywiscie tez odpowiedzialnosc wszystko musi dzialac jak nalezy zwlaszcza ze mowimy o pieniadzach chyba ze zakladasz fake strone typu wyslij darmowy sms aby dostac kose ;)

Opublikowano

Ja ci polecam jakiś kurs czy coś by samemu zrobić ;p

A kogoś kto coś takiego zaprogramuje możesz znaleźć np. tutaj, na MPCforum ;)

893961446222509646083.png

Opublikowano

­Widząc twoje pytania, na samym początku odradzam Ci robienia takiej strony. Dlaczego? Bo Ci się to najzwyczajniej nie uda.

Skrypty owej strony są dostępne w internecie (wystarczy poszukać) jednakże, mają one kilka bugów i są po rusku (bynajmniej ja taką wersje znam/mam).

Żeby zrobić taką stronę od zera potrzebujesz dobrego programisty który za darmo Ci tego nie zrobi, a cena takiej robótki jest duża.

Możesz także kupić gotową stronę ale cena też nie jest zbyt mała.

Pozdrawiam iBad

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...