Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac/OV

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co dostanę? Vaca czy OV za granie na wh aimie lecz dyskretnie?

I czy dostane go z automatu albo po odpowiedniej ilości zgłoszen?

Opublikowano

@RADTOR K***a odpowiedz nie związana z tematem... Wkurwiaja mnie takie odpowiedzi strasznie...
@top jezeli dyskretnie, wiadomo w takim stopniu ze nikt sie nie połapie to nie dostaniesz OV, lecz VACa zawsze mozna dostac jezeli cheat stanie się detected.
Ogólnie VAC to bardzo skomplikowana sprawa, a z OV jest prosto - wpadłeś ban, grasz z głową to grasz dalej.

Opublikowano

Jeżeli aima ustawisz sobie tak aby trafiał w klatke piersiową to na 100% nie dostaniesz bana na OV, bo nikt nie pomyśli, że masz aima

Opublikowano

Na ov wszystko widac po movemencie jak strzelasz jak reagujesz na sytuacje itp. Oczywiscie jak sprawdza to ktos doswiadczony

Ogolem nie polecam i nie rozumiem ludzi na tym grajacym poniewaz cheaty sa dla ludzi ktorzy nie potrafia sprostac najnizszemu poziomowi gry

Wiec widze ze doswiadczony z cb dzieciak to znaczy player ;)

Opublikowano

@RADTOR K***a odpowiedz nie związana z tematem... Wkurwiaja mnie takie odpowiedzi strasznie...

@top jezeli dyskretnie, wiadomo w takim stopniu ze nikt sie nie połapie to nie dostaniesz OV, lecz VACa zawsze mozna dostac jezeli cheat stanie się detected.

Ogólnie VAC to bardzo skomplikowana sprawa, a z OV jest prosto - wpadłeś ban, grasz z głową to grasz dalej.

Wtf, zawsze widać wh. Szczególnie na niższym poziomie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Na ov wszystko widac po movemencie jak strzelasz jak reagujesz na sytuacje itp. Oczywiscie jak sprawdza to ktos doswiadczony

Ogolem nie polecam i nie rozumiem ludzi na tym grajacym poniewaz cheaty sa dla ludzi ktorzy nie potrafia sprostac najnizszemu poziomowi gry

Wiec widze ze doswiadczony z cb dzieciak to znaczy player ;)

Ehhh.. Napisze tak. Gram w fps od 4/5 lat zaczynając od cross fire na potem na eu byłem w top 100 graczach na świecie bez cheatów. Zrobiłem sobie przerwe z FPS i przerzuciłem sie na MOBA potem MMORPG i wraca po hmm 3 latach bez skilla i  staram się grac bez cheatów w CS:GO lecz czasem nie potrafię po tak długiej przerwie i odpalam "haksy".

Opublikowano

Cytuje: 'Gram w fps od 4/5 lat' oraz 'staram się grac bez cheatów w CS:GO lecz czasem nie potrafię po tak długiej przerwie i odpalam "haksy".'

To niezly z cb player czy naprawde jest tak ciezko grac bez wh ? I tak ci do glowki nic nie wbije wiec graj se na tym wh lecz nie potrafie zrozumiec takich ludzi

Opublikowano

nie da sie grac dyskretnie na wh. Ktos sie zreportuje sprawdża ci pliki i pograne ;p vac

cristiano_ronaldo___real_madrid___signat

Opublikowano

nie da sie grac dyskretnie na wh. Ktos sie zreportuje sprawdża ci pliki i pograne ;p vac

Po reporcie nie sprawdzają Ci plików tylko lecisz na OV ;)

Opublikowano

Nie sprawdzają żadnych plików, demko z mm'a leci na overwatcha.

Opublikowano

Cytuje: 'Gram w fps od 4/5 lat' oraz 'staram się grac bez cheatów w CS:GO lecz czasem nie potrafię po tak długiej przerwie i odpalam "haksy".'

To niezly z cb player czy naprawde jest tak ciezko grac bez wh ? I tak ci do glowki nic nie wbije wiec graj se na tym wh lecz nie potrafie zrozumiec takich ludzi

Ehhh... Nie wytłumacze ci tego. A dalsza dyskusja nie ma sensu z Twoją osobą :).

Prosiłbym o zamknięcie tematu,ponieważ sprawa rozwiązana.

Opublikowano

Ehhh.. Napisze tak. Gram w fps od 4/5 lat zaczynając od cross fire na potem na eu byłem w top 100 graczach na świecie bez cheatów. Zrobiłem sobie przerwe z FPS i przerzuciłem sie na MOBA potem MMORPG i wraca po hmm 3 latach bez skilla i staram się grac bez cheatów w CS:GO lecz czasem nie potrafię po tak długiej przerwie i odpalam "haksy".

No tak, bo przecież nie masz czasu przechodzić przez grind od nowa jak takie robaki jak my tylko musisz pomagać sobie narzędziami, żeby oszukiwać ludzi, którzy nierzadko poświęcają czas, a nawet w przypadku pro playerów swoje życie tej grze. Jesteś po prostu smutnym haxem, który nie potrafi zrozumieć na czym polega fun z gry. Miłego patrzenia przez ściany i strzelania headshootów. Oczywiście swoimi narzędziami, bo przecież nigdy nie nauczyłbyś się rozumieć tej gry i być w niej dobry. Łatwiej przecież patrzeć jak na ekranie samo się robi. Taka Polska robakowa mentalność. Dlatego nasz kraj jest tym co jest. Miłych VACacji.

I pisząc, że nie wytłumaczysz mu tego chciałeś pokazać, że jesteś od niego mądrzejszy i twoje oszustwa mają jakiś głębszy sens. Przykro mi nie jesteś. Jesteś po prostu unskillowym zerem. To aż przykre. Już nawet rozumiem Kqlyego, bo on czerpał jakieś z tego zyski i był po prostu złodziejem. Ciebie po prostu się nie da zrozumieć. Mam nadzieję, że kiedyś zrozumiesz, aczkolwiek nie sądzę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@lewus123

VAC-Dostaniesz jeśli cheat jest wykrywalny przez anty cheata od valve

OV-Dostaniesz jeśli osoby sprawdzające twoje demko(w przypadku reportowania cie)w większości stwierdzą że masz cheaty wtedy dostajesz OV (trwa maksymalnie rok) W tym okresie czasu valve sprawdza dokładnie twoje mecze/pliki gry czy używałeś cheatów.Jeśli używałeś to dostajesz VacBan.

A tak z innej beczki polecam granie bez cheatów :) poziom w cs'go jest strasznie niski przez co wbicie rangi jest naprawdę proste(wystarczy poćwiczyć)A grając bez cheatów zaoszczędzisz innym sporo nerwów.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

dziennie morzesz dostać 7 reportów i jak trafisz ow to praktycznie masz bana.Lecz vaca dostaniesz jeśli valve anty cheat zna sygnature

twojego cheata.Proponuje jeszcze użyc enigma protectora który zmniejsza wykrycie cheata

668421422290643422464.png

Opublikowano

matizal zamknij juz morde, pewnie jestes gn a placzesz ze cheatuje i wyzywasz go od dzieciaka, a sam masz pewnie 14 lat, wiec prosze kulturalnie, zebys zamknal sie

Vaca dostaniesz jezeli cheat jest detected

Ov dostaniesz jezeli wiekszosc gn zdecyduje ze masz cheaty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...