Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zemsta na gimbusie

rydzyk521

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

ostatnio pewna osoba mnie wkurzyła i chciałbym się zemścić razem ze znajomymi nad nim. Chcieliśmy podkraść mu hasło do konta steam i maila, a później zmienić hasła do obu kont na jakiś czas, żeby wystraszył się czy coś :D. Tutaj rodzi się problem - jak tego dokonać? Macie jakieś propozycje? Hasła chcemy potem zmienić na takie jakie były wcześniej ;P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja bym się spierał, kto tu jest "gimbusem". :P

Nijak, to kradzież. 

Z tego co wiem, to on sam kradnie konta steam, więc chcieliśmy jakoś żeby poczuł się tak jak osoba, którą okrada.

Opublikowano

Z tego co wiem, to on sam kradnie konta steam, więc chcieliśmy jakoś żeby poczuł się tak jak osoba, którą okrada.

Więc przyjdzie czas na niego, ale to nie wy jesteście od tego, by zaprowadzić ład i porządek.

Przecież ktoś w końcu zgłosi jego kradzież.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

To w takim razie jak się na nim zemścić? Znajomemu ukradł konto o wartości +/- 250€ i nawet przyznał się do kradzieży. Ba, nawet chwalił się tym. Dlatego chcemy zemsty.

Opublikowano

Wpadnijcie do niego z wizytą. Posra się w gacie albo Was zleje a na końcu pójdziecie się schlać.

Jakbyśmy mieli jeszcze jego adres, to z chęcią ;D

Opublikowano

To w takim razie jak się na nim zemścić? Znajomemu ukradł konto o wartości +/- 250€ i nawet przyznał się do kradzieży. Ba, nawet chwalił się tym. Dlatego chcemy zemsty.

Zgłoście kradzież i tyle.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Zgłoście kradzież policji, a potem mu nią zagróźcie.

Policja ma w głębokim poważaniu to. Już kilka takich przypadków przerabialiśmy :P

Opublikowano

Lol, kradziez jest kradzieżą i to sprawa na policję. Forum nie wspiera niczego poza prawem.

A mi się coś widzi, że cala ta historia to bullshit i lepiej nie próbujcie okradać ludzi, bo nie za takie rzeczy można dostać kuratora (po samym pomyśle wnioskuję, że jesteście w wieku gimnazjalnym).

I policja nie może nie reagować, nie pierdol mi tu bzdur.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie złamiecie sobie od tak żadnego hasła ... Nawet jak by każdy z was był by hackerem to za dużo by to nie dało ponieważ to nie jest takie proste.. Niby są sposoby z tego co słyszałem ale jest to nie legalne i nikt wam w tym nie pomoże. Opiszcie bardziej sytuację na priv postaram się coś doradzić lecz jak mówiłem hasła nie złamię ewentualnie mogę doradzić jak możecie z nim o tym pogadać oraz zastosować psychologię do zemsty ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

W żadnym wypadku - nie chcemy nikogo okradać. Chcemy tylko tą jedną osobę postraszyć. Jeśli na tym forum o takich rzeczach nie można dyskutować, to proszę usunąć temat.

Opublikowano

Zamiast samemu zachowywać się jak tzw. gimbusy to jeśli macie dowody na jego okradanie innych to po prostu zachowajcie dojrzałość i zgłoście to do odpowiednich organów, to będzie wystarczająca dla niego kara, a przy okazji nie będziecie z siebie robić tego samego czym on jest.­

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...