Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Najlepszy skrypt do Kalisty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybieraj. Wydaje mi się, że na daną chwilę najlepsza jest od Hellsinga

­

Ja używam iKalista i jest miodzio :)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Kalista od Helsinga nie jest już aktualizowana i do niczego się nie nadaje, aktualnie najlepszym skryptem na kaliste jest OneKeyToWin_Sebby_Aio.

To ty chyba nie wiesz co piszesz.

Opublikowano

Kalista od Helsinga nie jest już aktualizowana i do niczego się nie nadaje, aktualnie najlepszym skryptem na kaliste jest OneKeyToWin_Sebby_Aio.

Można spokojnie na nim grać.

Opublikowano

To może ja dopiszę swoje pytanie :) Z tych skryptów, które wyżej wymieniliście, który najlepiej operuje Balistę? :)

Opublikowano

Który z tych skryptów najlepiej używa ulta? na iKalista bardzo rzadko używa go, jedynie tylko aby kogoś uratować z tego co zauważyłem

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

ElKalista najlepsza :*

Testowałem praktycznie wszystkie skrypty na normalach i stwierdzam że skrypt ten co napisałem powyżej spełnia wymagania.

Opublikowano

http://leaguesharp.jodus.xyz/tutaj znajdziesz wszystkie skrypty i jest pokazane jaki jest najlepszy

Najwyżej oceniany nie oznacza najlepszy.

grałem nie raz na jedym i drugim i imo OKTW < ikalista

Mówimy o tych samych skryptach?

Co ma takiego iKalista czego nie ma OKTW? Jedynie jaką wadę znalazłem w tym skrypcie to to, że nie posiada on jumpa.

Combo - lepsze, Haras - lepszy, Farma - bierze co najmniej  8/10 minionów,

nie mówię że iKalista jest słaba, moim zdaniem po prostu OKTW jest lepsza.

Opublikowano

Polecam skrypt iSeries, spoko działa, na forum LeagueSharp'a udostępnił swoje configi do skryptu Kalisty, ezEvade, SFXUtility

I lajtowo dojdziesz, a co do iKalisty nie jest autolizowana bo autor teraz zostawił w pizdu iKaliste i robi iSeries.

Opublikowano

Który z tych skryptów najlepiej używa ulta? na iKalista bardzo rzadko używa go, jedynie tylko aby kogoś uratować z tego co zauważyłem

Jak można wymagać od skryptu do Kalisty, żeby korzystał z jej ulta? To wymaga użycia mózgu.

Opublikowano

Kalista Hellsinga to po prostu maszyna do koszenia moim zdaniem + genialny "Sentinel trick" daje nam świetną kontrolę drake'a jak i mapy.
Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...