Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rok temu kupiłem system operacyjny Windows 8.1 wraz z nowym komputerem. Na starym komputerze mam Windows Vista czy mogę zainstalować na stary komputer Windowsa 8.1 i czy na nowym komputerze będę też mógł instalować ten system. W skrócie czy mogę posiadać 1 system na 2 komputerach?

Opublikowano

Co nie? Nie będę mógł zainstalować systemu na nowym komputerze ponownie jak zainstaluje na starym? Proszę o rozwinięcie się.

Opublikowano

Co nie? Nie będę mógł zainstalować systemu na nowym komputerze ponownie jak zainstaluje na starym? Proszę o rozwinięcie się.

Jeśli posiadasz aktywowany system na jednym komputerze to nie możesz zainstalować go na drugim korzystając z tego samego klucza.

HB5fLf7.png

Opublikowano

W domu można, ale do internetu może być podłączony tylko jeden komputer drugi nie będzie miał aktywacji, no chyb że sobie wykupisz licencję to można na kilku komputerach jeden klucz 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...