Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

United Eleven - Pochwal się swoim składem

bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktoś na tym forum w u11?

Ja tam wróciłem do gry po wymianie bundesligii, a to mój skład:

4442314383609751407208.png

Dawajcie swoje :D

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

37455605604395994342.jpg

Ile czasu grasz?

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Chciałbym w końcu jakiegoś z selekcji, na żywo czy c**j wie z czego, niedługo trafić.

Czekam aż w końcu Di Maria przejdzie do PSG to bede polował :D

Jeszcze chciałbym Verattiego, złotego Thiago Silve i przy aktualizacji składów tego bramkarza bodajże Trappa.

9229314385867911407208.png

Lekka aktualizacja, jestem w L1 i trafiłem Auriera :D

Opublikowano

Rok lub dwa dokładnie nie pamiętam. Szybko zleciało :P

2 lata temu to ludzie nie wiedzieli że taka gra powstanie :) Gra istnieje oficjalnie od BODAJŻE 3 albo 6 czerwca. Beta sie rozpoczęła jakoś w maju. 

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Mnie to boli, że usuneli Schalke, brak licencji bundesligii :/. Kurde, tyle składałem, miałem 10 już, a to mój taki ulubiony klub :/.

Może kiedyś wrócą kluby bundesligii.

Opublikowano

reefreshhh!!!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...