Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak złagodzić smak czipsów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, kupiłem sobie czipsy z biedronki o smaku synki z chrzanem, ale się zawiodłem, bo to smakuje bardziej jak chrzan z chrzanem. Tak mnie pali w gębie jakbym żuł słońce. Jest jakiś sposób, żeby złagodzić ten smak?

Opublikowano

Wrzuć w kanapkę.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Też takie kupiłem i żałuje :D

Chrzan > Wasabi

Pij mleko do tego to złagodzi

6jnc40.gif

Opublikowano

Pij mleko, mleko jest dobre na takie rzeczy.­

Może i łagodzi, ale połączenie obrzydliwe.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Pij mleko, mleko jest dobre na takie rzeczy.­

Ja np. lubie ostre jedzenie, lecz nie nawidze mleka i nigdy nie wypije go i co teraz?

Nie kazdy toleruje laktoze xD

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Może ich po prostu nie jedz czy może szkoda Ci tych 3zł za chipsy dlatego musisz je na chama wpierdolić?

Opublikowano

Jaja sobie robisz, koleś?

Po prostu nie jedz tych czipsów, a no tak - lepiej sobie ponabijać posty na forum tworząc bezsensowne tematy.

@topic: popijaj mlekiem

Opublikowano

Może ich po prostu nie jedz czy może szkoda Ci tych 3zł za chipsy dlatego musisz je na chama wpierdolić?

Tak, szkoda mi tych 2 zł. Nie jestem rozpieszczany przez rodziców i szkoda mi każdych pieniędzy.

Jaja sobie robisz, koleś?

Po prostu nie jedz tych czipsów, a no tak - lepiej sobie ponabijać posty na forum tworząc bezsensowne tematy.

@topic: popijaj mlekiem

Jaja sobie robisz? Dlaczego mam ich nie jeść skoro może jest metoda, żeby je złagodzić i zjeść?

A no tak - lepiej sobie ponabijać posty na forum.

Opublikowano

Tak, szkoda mi tych 2 zł. Nie jestem rozpieszczany przez rodziców i szkoda mi każdych pieniędzy.

To się nazywa sknerstwo.

Opublikowano

Pij mleko.

Ale jeżeli to złe połączenie to popijaj colą będzie lepsze. :)

Ja np. lubie ostre jedzenie, lecz nie nawidze mleka i nigdy nie wypije go i co teraz?

Nie kazdy toleruje laktoze xD

Są tabletki na laktoze w aptece. :D

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

To się nazywa sknerstwo.

Sknerstwo, bo nie chcę wywalić jedzenia do śmieci? Nie wiem jak Ciebie wychowali, ale ja mam po prostu szcunek do pieniędzy zarobionych przez moich rodziców. Czy to 2 czy 200 zł na to wszystko trzeba było zapracować. Te czipsy są po prostu za ostre i się pytam czy można złagodzić ich smak, żeby mnie nie paliło w gębie. Nigdzie nie napisałem, że są ochydne, spleśniałe czy cokolwiek innego przez co miałbym je faktycznie wyrzucić.

Opublikowano

Trochę podjeżdża kpiną, ale mam pomysł - nie jedz nic przez 2 dni a gwarantuję Ci, że po tych 2 dniach jak się za nie weźmiesz będą pyszne ;)

Ja tu widzę same plusy, oszczędzisz na jedzeniu - każdy grosz się liczy, czipsy się nie zmarnują a smak ostry zatraci się w uczuciu głodu :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Widzę że nie tylko ja próbowałem nowych smaków top chipsów z biedronki xD

Naprawdę są dla Ciebie takie ostre ? 

Nie wiem może wrzuć do wody przemieszaj i do piekarnika aż wyschną albo opierdol je z keczupem 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Widzę że nie tylko ja próbowałem nowych smaków top chipsów z biedronki xD

Naprawdę są dla Ciebie takie ostre ? 

Nie wiem może wrzuć do wody przemieszaj i do piekarnika aż wyschną albo opierdol je z keczupem 

Próbowałem z keczupem, ale gówniany smak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...