Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto, brak odpowiedzi

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czekam już 5 ty dzień na odpowiedź w sprawie mojego konta Steam, na którym znajdował się Counter Strike:GO . Przesłałem zgłoszenie w języku polskim, zawarłem tam szczegóły takie jak ostatnie adresy ip z których się mogłem logować , nazwę konta Steam jak i CD-KEY do konta CS:GO.

Muszę się przyznać, że ostatni raz kupuję na tej platformie cokolwiek, z powodu takiego, że kradzież konta powinna być rozwiązywana w pierwszej kolejności, ktoś po upływie 7 dni będzie mógł posprzedawać moje skiny, nie mogę nawet go zablokować bo wyskakuje na stronie jakiś error.

Przed chwilą napisałem również wiadomość na angielskiej stronie lecz chyba dało ją jako odpowiedź do otwartego już pytania po polsku.

Ktoś się orientuje, czy jest jakaś pomoc online w formie chatu?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Dokładnie to samo ja już czekam 13 dni napisałem 18 a dziś jest 31 ....

Tak samo napisałem po Angielsku i Polsku i połączyło w 1 post ....

Może ktoś odpowiedzieć nam co zrobić ja już czekam 13 dni !!! :C

Opublikowano

Z tego co czytałem na forum, to jedna osoba czeka już ponad miesiąc na odpowiedź. Teraz nawet nie mogę odzyskać pieniędzy, które straciłem za kupno gry na ich platformie, a co najgorsze, nie mogę nawet grać w grę, którą zakupiłem.

Tak, konto zostało ukradzione z mojego komputera. Lecz wszystko odbywa się za ich pośrednictwem, dlatego powinni monitorować każdy ruch i wprowadzać REALNE zabezpieczenia, a nie wysyłanie na mail specjalnego kodu, za każdym razem, kiedy zmienia się ip.  Jak można pozwolić na kradzież konta bez podania CD-KEY gier, które się tam znajdują.

Założyłem nawet specjalny temat na forum z  zapytaniem, czy są jakieś inne możliwości kontaktu z nimi, gdyż czekam już 5 dni na odpowiedź w sprawie gry za którą dostali ode mnie pieniądze.

Administrator forum zablokował po dosłownie 5 minutach ten temat komentując, że to tylko wyłącznie moja wina i żebym uzbroił się w cierpliwość, bo to może potrwać miesiące.

Tak działa ta firma, kasuje i blokuje tematy nieodpowiednie dla siebie po kilku minutach a odpowiedzieć na ważne zgłoszenie kradzieży już nie mają czasu.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...