Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 3 - wolno wczytujące się postacie

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam znow kolejny problem z gra a chodzi o to ze postacie nagle mi sie doczytuja na oczach tzn. ide a one sie pojawiaja zamiast sie doczytac wczesniej, ktos ma cos podobnego?

Opublikowano

Upewniam się - masz tak od zawsze? Ja zasadniczo minimalnych nie spełniam, ale gram na ultra-wysokich płynnie, a czasami NPC'ty lubią wyskoczyć znikąd. Niewykluczone że masz za słaby komputer. Śmiałbym też obwiniać nowego patcha 1.07. Od kiedy wyszedł na forum jest sporo tematów z problemami technicznymi. 

Opublikowano

Mowilem komputer jest bardzo wydajny, pisalem w poprzednim watku ze mam gtx 970 oraz i5 4590 i gram na mniejszej rodzielczoscni niz full hd wiec chyba lepiej sie nie da i wczesniej takiego czegos nie mialem. 

Opublikowano

Ten błąd był już wcześniej. Po ostatnim patch'u ten błąd został zminimalizowany a przynajmniej u mnie bo rzadko doświadczam takich sytuacji za to przed łatką zadarzały o wiele częściej. Nie można w każdym wątku obwiniać nowego patch'a a ten błąd już był od premiery więc dziwne, że tego nie zauważyliście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...