Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 na czysto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóz mam zamiar pobrać Wina 10 Pro i wgrać go na czysto, czy się opłaca? Czy może lepiej wykonać aktualizacje? Bo ja mam troche zaśmiecone kompa i boje się, że niektóre programy będą słabo działać. A jak to działa? Jak pobiorę przez MediaCreationTool i zgram na płytę to normalnie będę mógł zainstalować? 

Ps. Chcę konkretnej odpowiedzi, bo mi się dobrze siedzi na siódemce tylko chcę spróbować czegoś nowego, ale boje się, że Gothic mi nie zadziała,i że będzie mulił a mam dobrego kompa

Edit: A czy podczas instalacji trzeba podawać klucz produktu? czy po instalacji? I czy trzeba mieć specialny klucz na Windowsa 10 czy z Windowsa 7 starczy?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

To zainstaluj skoro chcesz, jest taka opcja przecież

Klucz masz w systemie uaktualnianym, na piracie musisz podać to chyba zrozumiałe

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu ale ja chcę na czysto, tzn zainstalować z płyty, bo miałem ostatnio jako ukatualnienie ale mi zbyt mulił więc cofnęłem, a tak na czysto, ale tu się pytam, czy podczas instalacji muszę podawać klucz, a jeżeli tak to z Wina 7 czy Wina 10? Bo mam tylko klucz na Windowsa 7

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

A wiesz co to jest uaktualnienie ? To albo przejęcie poprzednich ustawień starego systemu albo uaktualnienie starego bez przejmowania ustawień ( na czysto )   , stary system potrzebny jest tylko dla zachowania zasad licencji upgrade i klucza 

Chcesz mieć płytkę ściąg instalator ( MediaCreationToolx64 )  albo zainstaluj system albo nagraj sobie płytkę od razu lub do pliku iso 

Opublikowano

Nie może, musi zainstalować Windows który ma legalny i go uaktualnić do 10  

Nie wiem od czego to zależy ale aktualnie tylko jedna instalka aktywowała mi się na laptopie na czysto, reszta by zainstalować trzeba było instalować system stary

Opublikowano

Nie może, musi zainstalować Windows który ma legalny i go uaktualnić do 10  

Da się bez problemu uaktualnić piracką 7 do Windows'a 10 bez podawania oryginalnego klucza. Później tylko w ustawieniach Windows 10 pojawia się informacja, że system nie został poprawnie aktywowany (mi natomiast normalnie na piracie się 10 aktywowała).

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...