Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś dobre prywatne serwery ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, zastanawiam się nad privem Atlantiss http://atlantiss.eu/słyszałem że dobry priv, nie ma bugów itd... Co o nim myślicie ? I czy moglibyście mi polecić jakieś inne privy ? Grałem kiedyś na Sunwellu na Wotlk, tylko znudził mi się, chciałem czegoś nowego spróbować i najlepszym wyborem wydaje mi się CATA.

Opublikowano

Atlantiss wydaje się być spoko opcją chociaż już każdy ci pewnie mówił, że i tak najlepsza gra to gra na Globalu. Ja także zawsze byłem piratem ale jeśli chodzi o WoWa to Global wydaje mi się  jedyną opcją. Zawsze masz bieżące patche i nie musisz się martwić o to czy twoja klasa będzie pobugowana albo nie będą działać questy. Tyle ode mnie powodzonka :)

10247215.jpg

Opublikowano

Atlantiss wydaje się być spoko opcją chociaż już każdy ci pewnie mówił, że i tak najlepsza gra to gra na Globalu. Ja także zawsze byłem piratem ale jeśli chodzi o WoWa to Global wydaje mi się  jedyną opcją. Zawsze masz bieżące patche i nie musisz się martwić o to czy twoja klasa będzie pobugowana albo nie będą działać questy. Tyle ode mnie powodzonka :)

Jednak zagrałem na tym Atlantiss i powiem, że przyjemnie się gra, polecam ten serwer, zachęcam was do grania to pogramy razem :D A co do globala, to wiadomo że jest najlepszy itd... ale nie stać mnie na niego, więc gram na privach, a co do piracenia wowa, to z tego co wiem privy są legalne, tylko nielegalne jest zarabianie na tych privach. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...