Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idzcie na dwór nawalać w drzewo!

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu jakieś dzieci z jot.pe armii co po 1-0 mówią ja p******e! No k***a mać

Psujecie gre swoim skillem, by było ok gdyby koleś z jp by nie zaczoł trollować.

post-1406038-0-25025400-1438351938_thumb.jpg

76561198230710648.png

Opublikowano

Skończ zakładać te tematy. Zbędny spam.

Ok, niedlugo bedzie 100 wygranych ze silverkiem bo debile nie umieja grac, mozecie mnie banowac, zamknac temat itp mam wyjebane na taka spolecznosc ktora nie chce mi pomóc.

76561198230710648.png

Opublikowano

Skończ zakładać te tematy. Zbędny spam.

DOWN. Jak mamy Ci pomóc? Skoro taki Twój poziom to tam będziesz siedział.

idz napierdol polskiemu pingwinowi i innym youtuberom za to ze zrzucily dzieciaki minecrafta do tego cs:go k***a zamknijcie ten temat bo i tak mam wyjebane na taka spolecznosc

76561198230710648.png

Opublikowano

idz napierdol polskiemu pingwinowi i innym youtuberom za to ze zrzucily dzieciaki minecrafta do tego cs:go k***a zamknijcie ten temat bo i tak mam wyjebane na taka spolecznosc

czlowieku ochlon to tylko 1 mecz.

ja na swoja 100 gre wyszedlem do golda i nie plakalem i zakladalem tematy ze mi Jot.PE troluje

Gmyru---1.png

Opublikowano

Wez czlowieku wyjdz na pole a nie gra zyjesz :) skoro z silvera nie mozesz wyjsc.Jak mamy ci pomoc skoro ty grac nie potrafisz? to jest tak jakby niewidomego nauczyc kolorow..

Ok, niedlugo bedzie 100 wygranych ze silverkiem bo debile nie umieja grac, mozecie mnie banowac, zamknac temat itp mam wyjebane na taka spolecznosc ktora nie chce mi pomóc.

Tak ty jestes  najlepszy pokazales w tamtym temacie na 11 rund tylko 9 killi ohh ty prosie widze ze malo masz pojecia o tej grze i myslisz ze w goldzie graja lepsi zreszta widac 6 killi w19 rundzie xD.

Co ma pingiwn do tego ze wyjsc z silvera nie mozesz xDDD haha :D najpierw zakladasz temat a potem kazesz go zamykac 2minutach? cos jest z toba nie tak wyjdz na pole bo jak teraz pewnie przegrasz to juz zyly potniesz :/990lbe.jpg

Znajdz 5 i graj :)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

czlowieku ochlon to tylko 1 mecz.

ja na swoja 100 gre wyszedlem do golda i nie plakalem i zakladalem tematy ze mi Jot.PE troluje

moze to bylo rok temu jak minecrafty o cs:go prawie nie wiedzialy, jaki 1 mecz? juz 3 przegralem i w kazdym jakies dzieci! mam 20-30 fragow a ile oni? jeden typek 0 fragow, drugi 2, 3 10,4 15...

76561198230710648.png

Opublikowano

Wez czlowieku wyjdz na pole a nie gra zyjesz :) skoro z silvera nie mozesz wyjsc.Jak mamy ci pomoc skoro ty grac nie potrafisz? to jest tak jakby niewidomego nauczyc kolorow..

Tak ty jestes  najlepszy pokazales w tamtym temacie na 11 rund tylko 9 killi ohh ty prosie widze ze malo masz pojecia o tej grze i myslisz ze w goldzie graja lepsi zreszta widac 6 killi w19 rundzie xD.

Co ma pingiwn do tego ze wyjsc z silvera nie mozesz xDDD haha :D najpierw zakladasz temat a potem kazesz go zamykac 2minutach? cos jest z toba nie tak wyjdz na pole bo jak teraz pewnie przegrasz to juz zyly potniesz :/990lbe.jpg

Znajdz 5 i graj :)

o jeny o jeny, bo tam to nikogo na mikrofon nie bylo stac, zamknijcie temat bo sami jestescie glupimi goldami gdzie juz nie traficie na dzieci jp:armii gdzie od isamu sie wyzywaja i banuja nawzajem i kickuja co 5 i znajdz i graj? ty myslisz ze znajdziesz w cs:go na silverach dobrych? w tym meczu co na zdjeciu koles zrobil 4 z noza a ja go ledwo zabilem bo szedl od tylu pozdrawiam. i zamknijcie temat bo juz bedzie znowu to samo " ZNAJDZ 5 I GRAJ "

c*****e prowo, wypierdalaj

c**j ci w dupe :)

@Edit gaben ty k***o przez ciebie gram z 10 latkami

ZAMKNIJCIE TEN TEMAT BO WIDAĆ MAM DO PISANIA Z KIMŚ, KTO POWIE " Graj z 5 osobową ekipą :) " Gralem z gosciem co byl silverem i prawie 400 wygranych jako elite master...

76561198230710648.png

Opublikowano

o jeny o jeny, bo tam to nikogo na mikrofon nie bylo stac, zamknijcie temat bo sami jestescie glupimi goldami gdzie juz nie traficie na dzieci jp:armii gdzie od isamu sie wyzywaja i banuja nawzajem i kickuja co 5 i znajdz i graj? ty myslisz ze znajdziesz w cs:go na silverach dobrych? w tym meczu co na zdjeciu koles zrobil 4 z noza a ja go ledwo zabilem bo szedl od tylu pozdrawiam. i zamknijcie temat bo juz bedzie znowu to samo " ZNAJDZ 5 I GRAJ "

c**j ci w dupe :)

@Edit gaben ty k***o przez ciebie gram z 10 latkami

ZAMKNIJCIE TEN TEMAT BO WIDAĆ MAM DO PISANIA Z KIMŚ, KTO POWIE " Graj z 5 osobową ekipą :) " Gralem z gosciem co byl silverem i prawie 400 wygranych jako elite master...

Ta jestem goldem

186601438353143216092.jpeg

Zamiast spamić na forumie swoim płaczem, że przegrywasz lepiej wypierdalaj nauczyć się strzelać.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ta jestem goldem

186601438353143216092.jpeg

Zamiast spamić na forumie swoim płaczem, że przegrywasz lepiej wypierdalaj nauczyć się strzelać.

ty wypierdalaj na dwór, za dużo widzisz przed kompem, ogladam kazda taktyke u izaka, wiem jak ogarnac recoil ale nie, najlepiej auto szmaty pa pa 

76561198230710648.png

Opublikowano

Ludzie ...

Po co drążycie dalej ten sam temat z tym panem?

Co do Ciebie @1361622928-U485574.pngPolishDesigner ze względu na to, że masz tą "parasolkę" warn'a ani żadnego bana nie będzie.

Następne tego typu tematy/obrazy etc skończą się sam wiesz czym ;)

Temat close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...