Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Invoria S2

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, client zabezpieczony, index, eixy w cliencie... mam clienta z wlasnymi rozszerzeniami i wszystko pyka, co tylko chce, tylko ze musial bym calego clienta uploadowac, a z moim łączem to praktycznie nie mozliwe ^ _ ^ 

Opublikowano

Powiem tak, client zabezpieczony, index, eixy w cliencie... mam clienta z wlasnymi rozszerzeniami i wszystko pyka, co tylko chce, tylko ze musial bym calego clienta uploadowac, a z moim łączem to praktycznie nie mozliwe ^ _ ^ 

A dałbyś radę może jakiś poradnik zrobić jak to samemu wgrać? ^.^

Opublikowano

Jaki masz system? jak win7 64b to mam dzialajacego.

Opublikowano

Moj system to windows 10 64 bity. Storm, moglbys wyslac moze bedzie dzialac.

Homix jak bedziesz mial czas to chetnie pobiore jak zuploadujesz :D

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Moj system to windows 10 64 bity. Storm, moglbys wyslac moze bedzie dzialac.

Homix jak bedziesz mial czas to chetnie pobiore jak zuploadujesz :D

Też mam win 10 64b jak będzie działał ten od Storma to napisz też pobiorę (y).

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.Homix Dało by radę upnąć same .eix i index? bo tego brakuje do rozpakowania a aż tak pro zaawansowany jestem i nie umiem binki rozpakować. Czym jest spakowana ich binka ?

Ja po prostu umiem wyciągać pliki schowane w każdym cliencie, a nawet jakbyś miał index i eixy to co z tego, że rozpakujesz jak i tak będzie czytać eixy z exe... chyba, że na swoje rozszerzenia bys zmienił, to tak, bo na tej zasadzie ja działam, a index, nie wiem po co Ci, skoro nic nie zrobisz z indexem, rozszerzenia nie zmienisz, forever będzie czytać z invorii, ale tak czy siak nie wrzucam eix` ów. 

Ewentualnie clienta wrzucę z haxami w wolnym czasie u kolegi, bo mi internet na to nie pozwoli, ale nie daję 100% gwarancji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...