Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit na rynku Steam.

KermiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dobiłem 200 sprzedań przedmiotów na Rynku Steam. Żeby więcej itemów sprzedawać to muszę wypełnić ankietę, w której muszę podać imię i nazwisko, adres zamieszkania, kraj itp. Czy muszę to wszystko podawać prawdziwe czy mogę parę informacji podać fałszywch? Nie chcę żeby Valve wiedziało gdzie mieszkam i wogóle. A jeśli zdecydowałbym się na podanie wszystkich fałszywych informacji to istnieje możliwość skierowania sprawy do organów scigania czy ban na konto? 

Opublikowano

Dzisiaj dobiłem 200 sprzedań przedmiotów na Rynku Steam. Żeby więcej itemów sprzedawać to muszę wypełnić ankietę, w której muszę podać imię i nazwisko, adres zamieszkania, kraj itp. Czy muszę to wszystko podawać prawdziwe czy mogę parę informacji podać fałszywch? Nie chcę żeby Valve wiedziało gdzie mieszkam i wogóle. A jeśli zdecydowałbym się na podanie wszystkich fałszywych informacji to istnieje możliwość skierowania sprawy do organów scigania czy ban na konto?

Nikt Ci nic nie udowodni.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

1.Teorytycznie jest to karane bo podajac zmyslony adres moze to byc adres innej osoby ktora poniesie odpowiedzialnosc za cb w jakims przypadku

2.Nie sadze zeby valve to sprawdzalo i w ogole po co mialby im sluzyc twoj adres no chyba ze oszukasz kogos na jakas kwote a ktos bedzie mial dowody wtedy valve ma twoj adres

Ja bym podal prawdziwy gdyz zdarzaja sie rozne sytuacje jesli masz w planach byc oszustem i okradac innych to podaj falszywy jesli jestes normalnym graczem podaj prawdziwy

Pamietaj ze adres tez przyda sie w przypadku kiedy ktos wbije na twoje konto i cb okradnie

Opublikowano

+ Nikt Ci tego nie będzie sprawdzał przede wszystkim ;)

Czyli mogę podać wszystkie dane fałszywe bez obawy że następnego dnia będę miał bana na koncie?

Opublikowano

Spokojnie, nikt Ci tego nie sprawdza, nie mają co robić tylko szukać kogoś za to, masa osób pewnie podała fałszywe dane

Opublikowano

Valve tego nie sprawdza nawet. To jest głównie dla mieszkańców USA do odprowadzania podatków. Ty jak kupujesz coś na steamie, podatek masz w to już wliczony czy coś takiego :D Możesz wszystko fake podać.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...