Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps_max

ShooTLER -_^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Chciałbym serdzecznie prosic o pomoc a więc tak .

Wczoraj wchodząc do gry CSGO zobaczylem cos dziwnego ze mam 60 fps? pomyslalem dobra uzyje komendy fps_max 65 bo tyle fps zawsze uzywam ale co ? nic...

próbowalem opcje uruchamiania wpisywac fps_max 65 w cfg fps_max 65 ale co? nic

pobieralem nawet programy ktore (niby) mają odblokować to ale nic ;) mowie cos tu jest nie tak 

Zapytacie sie o co mi chodzi mam 60 fps to jest dobrze? ale uwierzcie mi ze ja  gram profesjonalnie w cs go od 3 lat :) i 60 fps to jest tragedia ruszam myszka w prawo a celownik mi przechodzi w prawą strone dopiero po jakims czasie

Jeżeli jest to wazne wczoraj zainstalowalem nowe Sterowniki Intel Graphic 4000 .

ALE WATPIE ABY TO BYLA PRZYCZYNA

moj laptop to 

ASUS R500V 

PROSZE O POMOC!

Opublikowano

Lol, jesteś profesjonalnym graczem i grasz na laptopie?

Btw. Wyciągałeś więcej niż 60 fps na tej zintegrowanej karcie intela?

Spróbuj na starych sterach, bo nowe czasem potrafią psuć wydajność.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Powodem raczej są te sterowniki, bo nie wszystkie są okej pod CS'a i jak wspomniał kolega wyżej mogą psuć wydajność. Także zainstaluj stare i wtedy zobacz ;)

Opublikowano

Przyjacielu gram na lapku bo lubie i jest dobrze mam 2k w cs'a i globala teraz gram na wyzszym poziomie ale to nie wazne.

Skad mam wiedziec jakie mialem stare stery ? :)

Opublikowano

To jakiś żart ? :D

piszesz ze jestes profesjonalnym graczem cs go ze masz przegrane tyle godzin i ze 60fps to za mało ? Na takim sprzecie wiecej miec nie bedziesz co z tego ze masz taki procek jak masz zintegrowana karte

Lepiej bylo kupic lapka z i5 ale lepsza karta

Tego problemu nie rozwiazemy do tego nie jest to laptop dla graczy i nie sadze ze mozna wymienic grafe tymbardziej ze jest tylko zintegrowana

A stery znajdziesz na stronie producenta

Opublikowano

To jakiś żart ? :D

piszesz ze jestes profesjonalnym graczem cs go ze masz przegrane tyle godzin i ze 60fps to za mało ? Na takim sprzecie wiecej miec nie bedziesz co z tego ze masz taki procek jak masz zintegrowana karte

Lepiej bylo kupic lapka z i5 ale lepsza karta

Tego problemu nie rozwiazemy do tego nie jest to laptop dla graczy i nie sadze ze mozna wymienic grafe tymbardziej ze jest tylko zintegrowana

A stery znajdziesz na stronie producenta

Kolego ? po pierwsze mam i zintegrowana i GEFORCE GT 630M

aha mam tyle i tyle godzin gram nie oszukujmy sie bardzo dobrze w cs'a i wyciagam 140 fps tyle wystarczy

AHA moze ci sie cos pojebawszylo bo moj lapek jak juz wspomnialem ma karte graficzna ;)

http://steamcommunity.com/profiles/76561198069171073/moj steam ogarnij ;)

aha i jeszcze kiedys gdy gralem na integrze mialem 

70 fps :O a jednak nawet gdybym tylko to mial bym wyciagnal tyle fps

Opublikowano

Sluchajcie zauwazylem cos dziwnego nie moge dac np. fps_max 65 ale moge dac fps_max 55 i wtedy nagle gra chodzi plynnie a przy stalych 60 jest tak jakbym mial 12 fps

Opublikowano

Dobrze ale nie napisales tego moze masz ustawiona zintegrowana jako domyslna sprawdzales ?

Napisales ze myszka dziala z opoznieniem a skoro masz 60fps to znaczy ze to wina pewnie pingu

podaj ss z speedtest ;)

Opublikowano

Profesjonalny gracz z orłem... Ustaw, żeby cs uruchamiał się na karcie graficznej, wyłącz synchronizacje pionową w stertownikach i w grze. Na c**j instalowałeś stery do integry skoro masz normalną kartę? Bez sens...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...