Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Thresh

Boyaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początku napiszę, że jeśli naruszam regulamin to proszę o kosz, ale nie doczytałem się w regulaminie:)

Chciałbym wymainować thresha pod supporta, jednakże chciałbym dostać jakieś info na start, może ktoś z Was mainuje albo znacie kogoś z wyższych dywizji kto ogarnia temat. Chodzi mi dokładnie o runy, masterki ewentualnie co sądzicie o mechanice tej postaci. 

Z góry dziękuje ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Hmm wiec chcesz mainowac supporta to tak

-Howk (starasz sie zlapac ADC,APC lub kogos naprawde nafeedowanego)

-To ty zaczynasz tf wiec ugadaj sie z twoja druzyna ze wbijasz a oni za toba potem to juz standard Q/Q/W/E/R 

-W  w strone swoich sojusznikow

-Moszesz kogos uratowac (W)

-Staraj sie raczej budowac pod tanka (ze wzgledu ze pierwsze agro moze poleciec w cb) bo zaczynasz tf 

na lini staraj sie Nie lashitowac z Relica a leczyc swoje adc gdy juz poczujecie sie pewnie mozecie cos poprubowac a jak zlapiesz adc Flash/Kill

- Mozesz z W zainiciowac ganka castujac je w strone junglera 

Gmyru---1.png

Opublikowano

Imo thresh jest bardzo dobrym supportem (moim ulubionym), ale wymaga trochę praktyki.

Każda z jego umiejętności może w zależności od użycia służyć do inicjacji, lub kontrofensywy.

Grając Threshem powinieneś wiedzieć :

• że postać używa "q" z równo 0,5s opóźnienia
  • Hook trwa maksymalnie 1,5 sekundy (Używając 'q' 2 raz przed upływem tego czasu zdejmujesz stuna)
  • Możesz użyć flash'a, kiedy twój ally się do Ciebie przyciąga, żeby przedłużyć dasha.
  • Box pojawia się po 0,7 sekundy od wciśnięcia 'r'
  • 2 i każda kolejna ściana boxa jedynie spowalnia, spowalnia na krócej.

Podczas gry Threshem używam run w których mam :

• 17 armora
  • 16 magic resistu
  • 8 ad (Dodatkowe obrażenia z "e")

Specjalizacje mam rozłożone 4:4:21 albo 0:9:21.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...