Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o takim serwerze:?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się was zapytać co myślicie o takim trybie Viladzer Mod [Chodzi mi o sam tryb a nie o minigames]
Z dużą ilością rozmiacenia tej rozgrywki :?

Opublikowano

Możesz sprecyzować określenie VillagerMod? Bo mi i zapewne innym użytkownikom to określenie nie za bardzo coś mówi. Chyba, że masz na myśli tryb, który polega na biciu zombie wybraną klasą w obronie villagerów, przeżycie kolejnych fal i ulepszanie ekwipunku. Jeśli tak to pomysł może byćdobry ale musisz to urozmaicić do tego stopnia, by gracze mogli robić coś prócz zabijania zombie.

qTyp0z6.png

Opublikowano

Dlaczego nie opisałeś tego trybu lub jakby on miał wyglądać? Nie wiem za bardzo na czym ten tryb ma polegać, ale z doświadczenia wiem, że jeśli nie będzie serwer miał nudnych pomysłów wziętych z innych pomysłów serwerów oraz będzie miał jakieś autorskie, ciekawe i własne pomysły wymyślone przez Ciebie, to serwer może będzie dobry, jeżeli włożysz w niego trochę wysiłku i zainteresowania w jak najlepszym celu zrobienia go.

Opublikowano

Chyba chodz mu, o to że będzie,  dużo villagerów na spawnie, i dodatkowe itemy w nich, sam nie mam pojęcia.

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...