Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Darmowe gemy i skin

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O6leeeK.png?1

Krok 1. Wejść w ten link:

http://beta.cursevoice.com/

Krok 2. Wybrać zakładkę games, a później Smite.

Krok 3. Kliknąć Download Now, następnie pobiera nam klienta Curse Voice.

Krok 4. Po pobraniu Curse Voice, kliknąć zakładkę Zarejestruj i się zarejestrować.Należy mieć konto pocztowe (maila) na Gmail oraz Wirtualnej Polsce, na innych nie chce działać (przynajmniej mi).

Krok 5. Wejść na swoją skrzynkę pocztową, będziecie tam mieli wiadomość od Curse Voice, aby odblokować konto, czyli trzeba ją otworzyć i kliknąć link aktywujący konto.
Krok 6. Zalogować się do Curse Voice.
Krok 7. Otworzyć Smite.
Krok 8. Przejść do klienta Curse Voice, aby rozpoznać twoje konto, przykładowo twój nick z gry i zapytanie, czy to ty i potem należy kliknąć Akceptuj.
Krok 9. Aby otrzymać tylko 200 gemów, należy zagrać 1 normalny mecz z uruchomionym Curse Voice, nie ważne jest to czy się wygra, czy przegra. Natomiast, aby otrzymać skin Apollo Curse Voice trzeba zagrać 5 meczy z uruchomionym Curse Voice, nie ważne czy się je przegra, czy wygra.
Krok 10. Wejść na swoją skrzynkę pocztową, a następnie otworzyć wiadomość- w przypadku gemów Thanks for using Curse Voice with SMITE! Have some gems on us!, a w przypadku skina do Apolla- Thanks for using Curse Voice with SMITE! U earned exclusive Apollo Curse Voice Skin (czy jakoś tak).
Krok 11. Wejść do gry, następnie Shop, reedem code i skopiować te 2 kody, które otrzymaliście w wiadomościach.
Myślę, że pomogłem niektórym nowicjuszom gry Smite.
Uwaga! Kody są jednorazowe, na każde konto.

6xbB34z.png?1   
Krok 1. Wchodzimy w ten link
Krok 2. Wybrać zakładkę games, a później Smite.
Krok 3. Kliknąć Download Now, następnie pobiera nam klienta Curse Voice.
Krok 4. Po pobraniu Curse Voice, kliknąć zakładkę Zarejestruj i się zarejestrować.Należy mieć konto pocztowe (maila) na Gmail oraz Wirtualnej Polsce, na innych nie chce działać (przynajmniej mi).
Krok 5. Wejść na swoją skrzynkę pocztową, będziecie tam mieli wiadomość od Curse Voice, aby odblokować konto, czyli trzeba ją otworzyć i kliknąć link aktywujący konto.
Krok 6. Zalogować się do Curse Voice.
Krok 7. Otworzyć Smite.
Krok 8. Przejść do klienta Curse Voice, aby rozpoznać twoje konto, przykładowo twój nick z gry i zapytanie, czy to ty i potem należy kliknąć Akceptuj.
Krok 9. Aby dostać darmowego skina Curse Agni należy zagrać 10 meczy z Curse Voice, nie ważne czy się przegra, czy się wygra.
Krok 10. Po wygraniu 10 meczy należy wejść na swoją skrzynkę pocztową, a następnie otworzyć wiadomość Thanks for using Curse Voice with SMITE! U earned exclusive Agni Curse Voice Skin (czy jakoś tak).
Krok 11. Wejść do gry, następnie Shop, reedem code i skopiować ten kody, który otrzymaliście w wiadomości.
Myślę, że pomogłem.

sWEbaNA.png?1
Co zostało zmienione ?
-Dodano nową grafikę,
-Dodano obrazki, które pokazują jak dany skin wygląda,
-Dodano poradniki, jak zdobyć darmowy skin Ra Solar Eclispse, Artemis Stalker, Nu Wa Water Dancer, Neith Instakill

Jak zdobyć darmowy skin Ra Solar Eclipse ?
Krok 2. Wybrać zakładkę z logiem Facebooka
Krok 3. Kliknąć Log In i zalogować się na Facebooka (Wymagane konto na tym profilu społecznościowym)
Krok 4. Po tym kroku kliknąć OK,
Krok 5. Przekierowywuje nas na stronę Smite
Krok 6. Wybieramy swoją platformę (PC, XBOX, PS4)
Krok 7. Klikamy SUMBIT
Krok 8. Otwieramy grę Smite
Krok 9. Wchodzimy w zakładkę, gdzie mamy reedem code
Krok 10. Kopiujemy, a następnie wklejamy kod
Krok 11. Zatwierdzamy i wszystko gotowe.

Jak zdobyć darmowy skin Artemis Stalker ?

Krok 2. Wybrać zakładkę z logiem Twittera
Krok 3. Kliknąć Verify i zalogować się na Twittera (Wymagane konto na tym profilu społecznościowym)
Krok 4. Po tym kroku kliknąć OK,
Krok 5. Przekierowywuje nas na stronę Smite
Krok 7. Klikamy SUMBIT

Jak zdobyć darmowy skin Nu Wa Water Dancer ?

Krok 2. Wybrać zakładkę z logiem YouTube
Krok 3. Kliknąć Verify i zalogować się na YouTube (Wymagane konto na tym profilu społecznościowym)
Krok 4. Po tym kroku kliknąć ZEZWÓL
Krok 7. Klikamy SUMBIT

Jak zdobyć darmowy skin Neith Instakill ?

Krok 2. Wybrać zakładkę z logiem Instagram
Krok 3. Kliknąć Verify i zalogować się na Instagrama (Wymagane konto na Instagramie)
Krok 4. Po tym kroku kliknąć wszystko na OK
Krok 7. Klikamy SUMBIT
vmTNuds.png?1

Apollo Curse Voice

Je7C42t.png?1

Agni Curse

hrB8MpJ.png?1

Ra Solar Eclispe

smwejCc.png

Artemis Stalker

oH3HbdW.png

Nu Wa Water Dancer

dfV3NZP.png

Neith Instakill

VdjWdpG.png

Live a life you'll remember.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Działa nadal? Bo od wczoraj próbuję pobrać i ciągle mi wywala errorem, a pobiera ledwo 10Mb z hipermega szybkością  :yay:

u27o1s.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostaje się samego skina czy boga razem ze skinem? :D

@McPetic

Apolla ze skinem Curse.

Zaraz zaaktualizuje poradnik :)

Opublikowano

Brakuje jeszcze poradnika do zdobycia skórki dla Neith, Nu Wa, Ra oraz Artemis. Również są darmowe i łatwo je dostać :)

@Unic3T

Z tym, że stylizacja dla Ra jest rozdawana w ograniczonych ilościach i zapewne jej rozdawanie się niedługo zakończy. :) Także uważam, że najlepiej dodać tylko informację.

Ogólnie poradnik bardzo przydatny i super, jeśli będzie aktualizowany na bieżąco. Jakbyś dodał jeszcze, mistrzu, grafikę to już w ogóle. ;)

Dla nowych graczy idealny. 

#Edit @1361622928-U485574.pngMira_belka

Chodziło mi o stylizację Alienware. ;) 

Opublikowano

Solar Eclipse Ra jest za połączenie z facebookiem. Więcej informacji można zdobyć na stronie oficjalnej hi-rez'u. Ogólnie fajnie, że taki post jest, zawsze się przyda dla początkowych graczy :)

28bruw9.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Unic3T

Dodaj jeszcze, jak zdobyć skin do Odina - Worlds Collide, do Ra - Alienware i do Nemesis - Leona JPF.

Opublikowano

@Unic3T

Dodaj jeszcze, jak zdobyć skin do Odina - Worlds Collide, do Ra - Alienware i do Nemesis - Leona JPF.

Spokojnie w ten weekend :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualne? 

Dalej można zdobyć to za free? 

Jest tego więcej czy tylko to co jest w tym poradniku? 

#nowyGracz

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Aktualne? 

#nowyGracz

Wydaje mi się, że tak, niedawno zrobiłem to z Neith i działało.

Sygnatura.png
Opublikowano

Aktualne? 

#nowyGracz

Raczej, a nawet więcej niż raczej, tak. Myślę, że będzie to jeszcze aktualne przez dwa lata, jak nie dłużej. Przykładowo ten Ra jest już od bety, czyli ze 3 lata z hakiem. Także spokojnie. 

Na pewno jest jeszcze skin do Nemesis - Leona JPF - który można zdobyć za osiągnięcie jakiegoś tam poziomu w gierce Hi-Rezu na telefon. Tutaj masz szczegóły - http://www.smitegame.com/introducing-jetpack-fighter/.

Poza tym rozdawana jest, dosyć często, skórka do Ra - Alienware - tutaj musisz wypatrywać informacji, bo z tego co się orientuję, obecnie tych kodów nie ma. I jeszcze jest stylizacja do Odina - Worlds Collide - ściśle związana z wersją Smite na PS4 - https://www.smitegame.com/ps4/.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny poradnik, ale nie wiem, czy ty go sam zrobiłeś. Ale jak go zrobiłeś to jest spoko .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...