Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 10 - "atrybuty rozszerzenia są niezgodne"

Trhi

Pytanie

Opublikowano

Cześć mam duży problem miałem wcześniej windowsa 7 kiedy pojawiła możliwość zaktualizowania go zrobiłem to ale teraz kiedy przeszedłem już na windows 10 pojawiają się problemy na początku podczas otwierania gier (spoza steam) przykładowo metin2 gothic lub programów różnych pojawiał się "Błąd systemu plików" nie mam pojęcia co zrobiłem ale teraz ten bląd zamienił się w inny komunikat "atrybuty rozszerzenia są niezgodne" przez każdym komunikatem pojawia się ścieżka do pliku. Na pewnej grupie na fb pewna osoba powiedziała mi że musiałem mieć nieoryginalnego win 7 w co wątpię bo oprogramowanie było wgrywane w serwisie. Mam nadzieje że nie zostanie mi tylko format bo niestety po przejsciu postanowiłem oczyścic odkurzczem komputer a on mi usunął pliki do przywracania win 7 . Z góry dzięki za pomoc!

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zapomniałem o tym dopisać ale próbowałem różne tryby zgodności raz mi udało się odpalić przez razer game booster ale tylko raz bo teraz ten program też ma taki problem z włączeniem że wyskakuje ten błąd

Opublikowano

Nie wiem czy miałeś na myśli jakieś przywrócenie w ten sposób win7 ale nie ma takiej możliwości bez tego pliku do przywracania. Dowiedziałem się że może to być wina windowsa i faktycznie formata robić muszę albo wina dysku twardego niestety nie mam jak to sprawdzić bo większość programów mi nie działa w tym hdtune do sprawdzania dysku ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...