Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Snajper

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Jestem dosyć dobrym snajperem. Refleks i umiejętność strzelania jak i ustawiania się w danej sytuacji mam opanowane. Gram na czułości 1.75 w grze i 400dpi.

Czy gdybym zwiększył trochę czułość lepiej by mi się strzelało?

Opublikowano

Przecież to wszystko zależy od przyzwyczajenia xD czemu nas się pytasz jak masz sobie ustawić żeby TOBIE się dobrze grało xD

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ustaw to pod siebie xD ja mam np 1600 bo muszę mieć szybki obrót i jestem do tego przyzwyczajony :v nwm ty ustaw sobie nawet i 3200. Jak się przyzwyczaisz to wszystkimi ustawieniami będzie ci się dobrze grało.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Do awp możesz mieć większą czułość ze względu na flick shoty i brak konieczności spraya, chociaż z drugiej strony jak zmienisz czułość na większą to pewnie przez jakiś czas będziesz strzelał obok gości. Profesjonalni gracze przy 400 dpi grają w większości od 1.3-2.6 sensitivity także to również kwestia jak tobie jest wygodnie. Przykładowo Guardian który gra bardziej pasywnie gra na 1.3, a JW który gra bardziej agresywnie gra na 2.3, a grają równie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...