Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL od finna się injectuje ale się nie injectuje, co z tym zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam taki problem że odpalam bola tak jak trzeba, potem jak odpalam grę to pokazuje się informacja ,,bol injected succesfully'' ale jak gra się zacznie to bola tam nie ma i żadnego skryptu nie moge użyć. czemu tak jest i jak to naprawić?

Opublikowano

­Zrób tak:

Uruchom jako administrator plik Logout

Włacz BoL'a bez hijackera ale nie loguj się

Gdy będziesz miał wpisać pasy uruchom Hijackera kliknij start monitoring i zaloguj się wtedy ;)

dzięki, teraz działa. co prawda większość skryptów wywala bugsplaty ale przynajmniej działa sam program xD

Opublikowano

przy wielu skryptach wywala mi taki błąd ,,Got bugsplat with script unknown at function updateobj callback-start. [0 of 0]'' o co chodzi?

Musisz nacisnąc 3 razy "logout.bat" , potem uruchomic jako administrator BolStudio.exe 

Gdy CI się zaaktualizuje , nie wyłączaj bola tylko włącz Hijacker i zaloguj się na swoje konto nulled :3

Wtedy będzie działać , też miałem z tym problem    :P

Zadziała na 100%

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Musisz nacisnąc 3 razy "logout.bat" , potem uruchomic jako administrator BolStudio.exe 

Gdy CI się zaaktualizuje , nie wyłączaj bola tylko włącz Hijacker i zaloguj się na swoje konto nulled :3

Zadziała na 100%

teraz wszystko działa wielkie dzięki :), do zamknięcia.

Opublikowano

Zadziała na 100%

Mi to nie działa, jest napisane, że Failed to login. A jak włączam normalnie to znowu się aktualizuje i nadal nie działa.

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...