Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przeniesienie systemu z W7 na W10, problem ze sterownikami

AdamGrzegorz

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

ogólnie to migruje system na Windows 10, i zastanawiam się jak to jest ze sterownikami, ponieważ robię 'uaktualnienie' na czysto, i wszystkie moje najważniejsze dane zapisuje na serwerze FTP, i chciałem tam też zapisać sterowniki do internetu, audio i obrazu, ale dopiero teraz ogarnąłem, że jak ja się połączę tam bez internetu? 

I tutaj naradza się moje pytanie, bo czytałem że Windows 10 posiada większość nowszych sterowników (mam dość nowy komputer), a przynajmniej do internetu. Czy to prawda? Bo wolałbym nie instalować Win10 bez sprawnego internetu. 

Taki przypadek miałem z przenoszeniem z WinXP na Win7, nie było zainstalowanych sterowników do internetu.

Dodam również że NIE posiadam płytek instalacyjnych sterowników, wszystko mam ze strony producenta, a płytek w domu nie mam żeby zgrać. :/

ps: macie orientację czy do USB nie trzeba sterowników? Bo jak nie, to mógłbym zgrać to wszystko na telefon/pendrive, i z niego do kompa, ale to sporo roboty...

Jak to jest w końcu z tymi sterownikami? :v

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, internet

Stacjonarny, radiowy?

Po co Ci takowa informacja skoro pyta czy Win 10 sam pobierze aktualne sterowniki.

@AdamGrzegorz

Windows powinien sam pobrać i zainstalować sterowniki poprzez usługę Windows Update (tak jak to było/jest z win 8).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...