-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
AdamGrzegorz
AdamGrzegorz
Cześć,
ogólnie to migruje system na Windows 10, i zastanawiam się jak to jest ze sterownikami, ponieważ robię 'uaktualnienie' na czysto, i wszystkie moje najważniejsze dane zapisuje na serwerze FTP, i chciałem tam też zapisać sterowniki do internetu, audio i obrazu, ale dopiero teraz ogarnąłem, że jak ja się połączę tam bez internetu?
I tutaj naradza się moje pytanie, bo czytałem że Windows 10 posiada większość nowszych sterowników (mam dość nowy komputer), a przynajmniej do internetu. Czy to prawda? Bo wolałbym nie instalować Win10 bez sprawnego internetu.
Taki przypadek miałem z przenoszeniem z WinXP na Win7, nie było zainstalowanych sterowników do internetu.
Dodam również że NIE posiadam płytek instalacyjnych sterowników, wszystko mam ze strony producenta, a płytek w domu nie mam żeby zgrać. :/
ps: macie orientację czy do USB nie trzeba sterowników? Bo jak nie, to mógłbym zgrać to wszystko na telefon/pendrive, i z niego do kompa, ale to sporo roboty...
Jak to jest w końcu z tymi sterownikami?
Moja oficjalna strona!
http://socketbyte.pl/
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.