Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

vNoName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga: 2lt4

Ilość GP: 500 tysiecy.

Ranga NX: Złota

KD: 1.50

Permy: Na zdjeciach. : )

post-1410807-0-31959800-1438328353_thumb.png

post-1410807-0-86665900-1438328437_thumb.png

post-1410807-0-09874400-1438328463_thumb.png

post-1410807-0-49360100-1438328403_thumb.png

W inboxie takie rzeczy jak: elle na 90 dni, mutageny, celowniki- 30 dni, bronie zlote po 7, tpg 1 master na 30 itd.

Opublikowano

Ogólnie konta do ca słabo się sprzedają i nigdy nie dostaniesz wartości konta do ceny kupującego.

Ja tylko prosiłem o wycene, a nie zbędny komentarz tylko po to żeby nabić posta :)

Opublikowano

Ja tylko prosiłem o wycene, a nie zbędny komentarz tylko po to żeby nabić posta :)

O kurde a tak mi zależy na nabijaniu postów ale ok(lepiej to zgłoś)

Aw+sopmod nieźle podbijają cene, ogólnie konto warte z 200+ zł

Opublikowano

O kurde a tak mi zależy na nabijaniu postów ale ok(lepiej to zgłoś)

Aw+sopmod nieźle podbijają cene, ogólnie konto warte z 200+ zł

Zgłosze ;)

A co do " aw + sopmod " nie ma tu zadnego aw, i bardziej jest cenniejszy max set ;]

Opublikowano

Zgłosze ;)

A co do " aw + sopmod " nie ma tu zadnego aw, i bardziej jest cenniejszy max set ;]

Ja tam widzie Arctic Wolf,wszystko zależy od osoby w jakie tryby gra i czym lubi grać.

Opublikowano

Zależy też który to ten max set masz, bo tej rusko-polskiej wersji kompletnie nie czaje i normalnie się wsadza po angielsku.. czy ten pierwszy czy ten drugi, bo są dwa tak jak ze specami i snake setem... czyli przed nerfem/fixem i po nerfie/fixie.

Sopmod był na wyprzedaży do kupienia na perma jeszcze w tym roku, AW też/w shopie, reszta broni normalnie dostępna do zakupu, ranga słaba więc pewnie konto też nowe a to znaczy że miałeś też zniżkowe kupony - zapewne je wykorzystałeś, toteż wydałeś mniej, a to szkoda bo jak ktoś kupuje konto to też chętnie z kuponami.

Cenę ustal sobie sam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...