Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Rzadko ćwiczyłem na wf, ale jak już cwiczylem, czyli w jakąś pilke nożną gralem to szybko się męczylem, a zawsze stalem na obronie wiec nie powinienem. Problem nie polega na samym zmęczeniu, ale na takim dziwnym czuciu nosa. Jak jeszcze dluzej sie mecze to nawet glowa mnie zaczyna bolec. jest to w kazdym razie nie przyjemne, takie uczucie jakby mi woda wlatywala do nosa i bym sie dusil. Wy tez tak macie? To normalne? Strasznie mnie to zniecheca dlatego rzaaaadko cwiczylem na wf, po prostu nienawidze sie meczyc, w koncu jestem nerdem :P

Opublikowano

Astma? Idź do lekarza.

nie wiem czy astma, mam tak tylko jak sie zmęcze fizycznie na wf. Mogę normalnie oddychać, ale jakoś tak nieprzyjemnie jest mi w nosie jakbym się dusił pod wodą, nie wiem jak to opisac dokładnie..

Opublikowano

Tu masz coś na temat - https://portal.abczdrowie.pl/katar-wywolany-wysilkiem-fizycznym

Chyba, że nie jest to wydzielina z nosa... w takim razie można byłoby założyć inne przypuszczenia.

Jednak i tak radze iść do lekarza.

nie mam żadnych wydzielin z nosa.

Jak w nowym roku szkolnym na wf znowu to będę miał, czyli takie kujące bóle w nosie przypominające uczucie jak woda do nosa wchodzi oraz niekiedy bole głowy to pójde wtedy do lekarza i najwyzje nie bede cwiczyl na wf.

Opublikowano

Astma to z pewnością nie jest, sama posiadam i troche inne są jej objawy. Bardziej to alergia, którą też sama posiadam. Najlepiej iść do pulmonologa - niech Ci zrobi testy na wszelki wypadek i na astme i testy alergiczne (może jesteś uczulony na trawe albo coś i przy wysiłku Cie to bardziej męczy czy coś). ­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

radzę ci pójść do lekarza ale teraz bo później może być zapóźno ;/

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...