Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guild wars 2 czy warto zagrać?

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się na kupnem gw2. Słyszałem o tej grze odkąd wyszła i czytałem jej reckę w cd action. Teraz kosztuje ok 68 zł na g2a.com. Nigdy nie byłem olbrzymim fanem mmorpg ale zawsze lubiłem ten gatunek i szukałem gry która mi się spodoba. Gw2 ma bardzo dobre noty, ale niepokoi mnie to, że duża ilość  graczy odradza tą grę ze względu na nudę przy end game. Ja jeszcze nigdy w żadnej grze nie osiągnąłem end game bo żadna mnie nie wciągnęła do takiego stopnia. ale słyszałem że dużo osób miało podobnie i przy gw 2 bawiły się świetnie. Jednakże nie chcę głupio wydać tej sumy bo gimnazjaliści nie zarabiają :(. Ja nie jestem jakimś maniakiem ale w nudne dni siedzę dość długo przy kompie. Co wy myślicie na temat tej gry bo planuję w nią grać dłużej niż te kilka tygodni do wbicia end game. I jeszcze jedno w tej grze bardziej interesuje mnie pve. Czy niedoświadczony gracz w mmorpg poradzi se tutaj. Szczególnie, że gra jest po angielsku.

Opublikowano

Słuchaj, ja też szukałem jakiegoś dobrego MMORPG-a, który by mnie zatrzymał i nie znudził. Oraz dawał satysfakcje z samej gry. Kolega polecił mi GW2 i naprawdę się nie zawiodłem wręcz przeciwnie wkręciłem się w to. Do tej pory pozostaje jedyną gra MMORPG w która gram i lubię grać! A o EndGame się nie bój bo zanim go zrobisz to i tak trochę minie. A jak znajdziesz sobie gildzie to nawet przy EndGamie nie będziesz się nudził bo jest jeszcze WvW i PvP. A i jeszcze okresowe eventy na których też jest masa rzeczy do roboty. Teraz również wychodzi dodatek ;).

Opublikowano

To teraz pytanie. Czekać na dodatek czy teraz kupić gw2 zwykłe a potem dodatek. Bo jak patrzyłem to cena dość kosmiczna.

Opublikowano

Na twoim miejscu wstrzymałbym się i poczekał na dodatek.

Ech myślałem, że jeszcze pogram w te wakacje a w roku szkolnym będzie na to mało czasu :(.

Opublikowano

Ech myślałem, że jeszcze pogram w te wakacje a w roku szkolnym będzie na to mało czasu :(.

Wiesz to też zależy jesli nie szkoda ci kasy to kupuj teraz jesli jestes oszczedny jak np. ja to niestety musi poczekać  ;)

Dobrze to znam brak czasu po wakacjach  <_<

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Kupując preorder dostajesz podstawkę już teraz a dodatek dopiero po premierze. Tak więc grać będziesz mógł już teraz a preorder dostaniesz po premierze. 

Imo nie warto mi znudziło się od razu po wbiciu 80 czyli jakoś w 2 tygodnie.

Opublikowano

Kupując preorder dostajesz podstawkę już teraz a dodatek dopiero po premierze. Tak więc grać będziesz mógł już teraz a preorder dostaniesz po premierze. 

Imo nie warto mi znudziło się od razu po wbiciu 80 czyli jakoś w 2 tygodnie.

Przypominam o jakże bogatym endgame i pvp/wvwvw po wbiciu capa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dołącz do Seafarer Rest :v
A co do opcji kupna. Polecam Ci kupic dodatek. Co prawda płacisz te 160 zł ale w tym masz dodatek i podstawke. Czyli warto.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ponieważ gra przeszła na model f2p, to wstrzymam się z kupnem i wypróbuję grę. Jeśli mi przypadnie do gustu to zakupię dodatek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...