Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co przeznaczyć pieniądze?

Hustel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka poradzicie mi co kupić za 100kk na Lucznika 50lv na servie avalon? Dodam, że resy i eq mam juz kupione. Jakiego peta wybrać? Tak do 15kk? Jaki kostium lepszy zajaczka czy krzakogona? Dziękuję z góry za odp

asdqwda.jpg Gram na Enigmie pod nickiem: Hasey
Opublikowano

Eq i resy masz kupione, a co z Kartą Specjalisty? Posiadasz zwiada/wk?

Zwierze najlepszy dla Ciebie to inferno, albo puszek. :)

Opublikowano

Kup zajączka i puszka lub fibi. Na pewno przyda ci się sp WK bo bez tego do famki nie dojdziesz i do expa ci się przyda. Do pvp możesz kupić sp 1 lub 2.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ranga mam +9, Wk kupic +11 czy +12? No i znow dylemat, fibi czy puszek? :D Co jeszcze warto zakupić?

Opublikowano

Jeszcze warto zakupić pojazd, wybierz pędzidrąga jeśli chcesz dobry a tani pojazd lub gdy często grasz sinem to wybierz tygrysa żeby nie było Cię widać na niewidce na glacy.

Opublikowano

Ranga mam +9, Wk kupic +11 czy +12? No i znow dylemat, fibi czy puszek? :D Co jeszcze warto zakupić?

Ja bym brał fibi. Jak up wspomniał kup pojazd. Też zależy do czego peta potrzebujesz.

Opublikowano

Pojazd mam już dawno:D, Bardziej do pvm, lecz w pozniejszym etapie gry na pewno do pvp tez sie przyda

Opublikowano

Pojazd mam już dawno:D, Bardziej do pvm, lecz w pozniejszym etapie gry na pewno do pvp tez sie przyda

Ja bym brał fibi może ktoś coś innego ci poleci jeszcze

Opublikowano

hmmm. dla łucznika zawsze tylko i wyłącznie fibi

czemu? 

łucznik jest papierowy jak kur**

10% do defa nic tutaj nie pomoże.

Po co wzmacniać nic? lepiej wzmocnić to, co jest już mocne. 

weź to na logikę

10% z zera to nadal 0

10% z czegoś to dużo więcej niż samo coś

myśl :P

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie zgodzę się z Tobą Kyosha, puszek jest bardzo dobry na łuczniku, a tym bardziej jeśli nie masz arma u7. Do tego fibi nie nadaje się do expa, a puszek z uwagi na ogromne ilości hp, wytrzyma utrzyma luzem nawet lura na wulkanie. Te 5% ataku jest praktycznie nieodczuwalne na łuczniku, a 15% obrony już dość mocno poczujesz w obrażeniach od woja/łuka pod atak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...