Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krwawienie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio od kilku dni męczy mnie pewien problem, po wysiłku fizycznym leci mi krew z nosa. Z moim nosem jest wszystko w porządku, nic sobie nie zrobiłem. To pojawiło się po prostu z dnia na dzień, miał ktoś tak może i orientuje się mniej więcej co to może być ?

Tak wiem, będę szedł do lekarza, chcę się tylko mniej więcej dowiedzieć czy mam się bać, czy nie

Opublikowano

Może za bardzo się przemęczasz i organizm wytrzymuje?

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

To normalne, u mnie podczas wysiłku fizycznego skakało ciśnienie tak mocno, że głowa bolała mnie przez 3-4h tak cholernie mocno, że nie byłem w stanie nic robić. 

Po kilku dniach bez ćwiczeń przeszło i już nie wróciło. Znajomi też mieli coś z nosem z tego co pamiętam. Ja bym się powstrzymał od ćwiczeń na jakiś czas i jak nie 

przejdzie samoistnie, to dopiero udał się do lekarza.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Może za bardzo się przemęczasz i organizm wytrzymuje?

Nie no wszystko jest w porządku, jem tak samo, wysypiam się i tak dalej. 

Opublikowano

Mi sie krew często puszczała z nosa.

Lekarz przepalił mi czymś w nosie i do dzisiaj mam spokój.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mój kolega w losowych momentach w czasie lekcji dostaje czasem intensywnego krwawienia z nosa i nic mu nie jest, a nie chodzi z tym do lekarza z tego co wiem. Myślę, że to po prostu zależy od osoby.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Masz kilkanaście lat, przemęczasz się i zapewne dużo przebywasz na słońcu a ostatnio temperatury sięgają bardzo wysoko. To nic złego, odpoczniesz i organizm wróci do normy :)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Cześć, ostatnio od kilku dni męczy mnie pewien problem, po wysiłku fizycznym leci mi krew z nosa. Z moim nosem jest wszystko w porządku, nic sobie nie zrobiłem. To pojawiło się po prostu z dnia na dzień, miał ktoś tak może i orientuje się mniej więcej co to może być ?

Tak wiem, będę szedł do lekarza, chcę się tylko mniej więcej dowiedzieć czy mam się bać, czy nie

To normalne podczas wysiłku. Masz za duże ciśnienie i dlatego. Spróbuj na początek mierzyć sobie ciśnienie przed pracą i po pracy, a następnie porównaj. Jeżeli zauważysz znaczną różnicę to wiesz już w czym leży problem.

Opublikowano

Być może masz za mało witamin. Kup sobie witaminy od Olimpa, cała paczka starczy na 30 dni, koszt 25-do 35 zł zależy w jakim sklepie, ale średnio za 30 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...