Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona pod Metin2 (PSD)

AzuriGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteś początkującym to nawet, ale nie rób takich wypukłych elementów, bg też rób w kolor elementów.

Jeżeli chodzi o grafikę to tak zacząłem bawić się nie dawno w photoshopie ... i przyznam że z minuty na minute przychodzą mi coraz to lepsze pomysły, dlatego projektów w między czasie będe miał bardzo dużo :) Ps. Dzięki za cenne rady :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o grafikę to tak zacząłem bawić się nie dawno w photoshopie ... i przyznam że z minuty na minute przychodzą mi coraz to lepsze pomysły, dlatego projektów w między czasie będe miał bardzo dużo :) Ps. Dzięki za cenne rady :)

Według mnie powinieneś zaczynać od standardów, logwa, prezentacje, a potem się brać za strony bo przeważnie na prostych rzeczach typu loga i prezentacje uczy się podstaw.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Według mnie powinieneś zaczynać od standardów, logwa, prezentacje, a potem się brać za strony bo przeważnie na prostych rzeczach typu loga i prezentacje uczy się podstaw.

Ok , dzięki za rade :) PS. Link do pobrania już jest :)

Opublikowano

No całkiem fajne. Życzę powodzenia w dalszych pracach !:

Dzięki ! :) Dzisiaj dodam kolejną stronę , myślę że jest owiele lepsza :)

Opublikowano

Jej! Z*********e, że podpierdoliłeś pracę edytując stopkę!:))
You skill is emejzing k***a mać -.-...

Pytam ponieważ jest to moja pierwsza praca którą udostępniam na tym forum

Strona, należy do "TAILING-DESIGNES" dowód:

Ogólnie musiałem to napisać bo swego czasu udostępniłem tę pracę, ale nie zmieniłem tak bezczelnie stopki z napisem "Do edytowania" tylko, że ja udostępniałem ją zakodowaną.. wtedy to początki HTML:)) Nienawidzę jak ktoś podpierdala czyjeś pracę podpisując się jako autor..
Nie podpisuj się pod czyjeś pracę bo za dobrze na tym forum nie wyjdziesz...

xq0lgJF.png

Opublikowano

Jej! Z*********e, że podpierdoliłeś pracę edytując stopkę! :))

You skill is emejzing k***a mać -.-...

Strona, należy do "TAILING-DESIGNES" dowód:

Ogólnie musiałem to napisać bo swego czasu udostępniłem tę pracę, ale nie zmieniłem tak bezczelnie stopki z napisem "Do edytowania" tylko, że ja udostępniałem ją zakodowaną.. wtedy to początki HTML:)) Nienawidzę jak ktoś podpierdala czyjeś pracę podpisując się jako autor..

Nie podpisuj się pod czyjeś pracę bo za dobrze na tym forum nie wyjdziesz...

Tak się składa że tej strony miałem tylko zdjęcie JPEG , i robiłem all od podstaw z belek udostępnionych ;) całość jest po prostu odgapiona ze zdjęcia .. PS. Belki jak i całość jak to robiłem mam na filmiku i chętnie pokażę. Poza tym z tego co zauważyłem odgapianie ze zdjęcia nie jest jakimś przestępstwem ? tym bardziej że belki są udostępnione a ja all złożyłem i udostępniłem dla ludzi ;)

Opublikowano

Z belek udostępnionych? Link.
JPEG, chyba .PSD.
Zrobiłeś wszystko tak samo.. nic nie zrobiłeś, oprócz napisów po polsku a jeszcze zmieniona stopka.. i to tak chamsko, że pytań nie mam.
Kto normalny robi stronę IDENTYKO taką samą jak jest udostępniona w .PSD podpisując, że to jego praca :/..

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Tak się składa że tej strony miałem tylko zdjęcie JPEG , i robiłem all od podstaw z belek udostępnionych ;) całość jest po prostu odgapiona ze zdjęcia .. PS. Belki jak i całość jak to robiłem mam na filmiku i chętnie pokażę. Poza tym z tego co zauważyłem odgapianie ze zdjęcia nie jest jakimś przestępstwem ? tym bardziej że belki są udostępnione a ja all złożyłem i udostępniłem dla ludzi ;)

Przed ''i'' nie wstawiamy przecinków, udostępnione to zostało rok temu, wiążę się to z tym, że ktoś już tą stronę zakodował, wychodzi na to, że zrobił to @MCTroo, więc nie wiem z czego się człowieku tłumaczysz.

Opublikowano

Z belek udostępnionych? Link.

JPEG, chyba .PSD.

Zrobiłeś wszystko tak samo.. nic nie zrobiłeś, oprócz napisów po polsku a jeszcze zmieniona stopka.. i to tak chamsko, że pytań nie mam.

Kto normalny robi stronę IDENTYKO taką samą jak jest udostępniona w .PSD podpisując, że to jego praca :/..

­

Pragne zauważyć że na DevianArt jest tylko format JPEG tej strony nie ma PSD ;) Poza tym skoro strona nie jest udostępniona w formacie psd tylko jpeg to mam prawo sobie wszystko odgapić . to tak jak bym namalował motylka w paincie i podpisał że to moje -.-

Opublikowano

Dla mnie prawie idealne, lubię ten styl, kolorystyka także przypadła mi do gustu. Martwi mnie tylko ten miecz sury, jakiś taki zanikający jest.

Nie edytowałem posta, dodałem jeden pie***ielony przecinek, kocham naszą piękną pisownię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Źle nie wygląda, ale ja osobiście bym jej nie wykorzystała. Pracuj dalej powodzenia. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...