Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry pójdą na tym laptopie?

michal52368

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że mój laptop nie należy do najlepszy(daleko do tego), no ale jakieś gry pójdą.

-Windows 8.1
-Intel Core i3-5010U
-4GB RAM
-Intel HD Graphics 5500
-Nvidia Geforce GT-920M 2GB

Bez hejtów.
Opublikowano

Ze spokojem zagrasz w gry do 2010/2011. Oczywiście mogą być wyjątki. Nowsze gry które ci zadziałają to produkcje pokroju the sims, ets 2, fifa itp. ;)

Opublikowano

Laptop nie nadaje się ogólnie od gier, ponieważ jest to i3, a karta graficzna do prac biurowych. Jednak tak jak ci powiedzieli koledzy, gry starsze będą ci działać. Zależy jeszcze jaką masz rozdzielczość matrycy, jeżeli 1360x768, to możesz próbować BF3 (ja na integrze HD3000 w rozdzielczości 1024x768, grałem na średnich). Ogólnie starsze gry powinny działać, jednak wszystko zależy od optymalizacji.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie chodzi mi o gry typu Fifa 15, czy GTA V. Tego lapka wziąłem jako do nauki do szkoły. I pytam w co z takich gier bym mógł zagrać, coś fajnego i lekkiego. 

PS. Rozdzielczość wynosi 1366 x 768.

Opublikowano

Skoro chcesz coś fajnego i lekkiego, to tak. Powinny ci działać gry jak LoL, CS, Minecraft, Fifa 14 (nie wiem czy na najwyższych, ale powinna pójść stabilnie ;) ), jakiś NFS (starszy) też na spokojnie pójdzie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...