Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge sie wczytac do gry

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Do dnia dzisiejszego lol chodził mi dobrze. Komputer spełnia wymagania, internet również. Tak po 3 latach gry dzisiaj stało się coś dziwnego. Z rana szybka gierka. Teraz, gdy włączyłem komputer, gdy znajduję się w oknie wczytywania postaci dzieje się coś dziwnego. 

Za pierwszym razem lol mi się otworzył w malutkim okienku i widziałem, jak wszyscy w tym ja wczytują się w ślimaczym tempie. Znajomi na ts mówią, że się wczytali, więc zrestartowałem lola. Tym razem okno wczytywania postaci otworzyło się na pełnym ekranie, lecz wczytywanie również trwało wieki, przy czym zatrzymało się na 30% (po około 15 minutach).

Dodam, że skórka postaci jest cała czarna i do tego nie widzę innych skórek (puste prostokąty)

Nie pomogło:

zresetowanie komputera

zresetowanie routera

naprawienie plików gry lola

Przelogowałem się na inne konto - to samo. Czy ktoś się spotkał z czymś takim?

@Edit

włączyłem grę niestandardową. Po kilkunastu minach jest 78%. To nie jest normalne...

Opublikowano

Zamiast naprawiac pliki lola to mogles zrobic reinstall i potem dopiero naprawic jakby bylo to samo.  Poczekaj 3 dni a jak cos to zrob formata pc.

btw hehe co ma konto do problemu gry? zalosne

Opublikowano

Nigdy nie spotkałem się z czymś takim, dobrze byłoby jakbyś na czas odpowiedzi innych użytkowników tutaj napisał również do supportu

http://support.riotgames.com/

Może to nie jest jakiś zbyt popularny błąd i nie mają artykułu na ten temat u siebie.

Opublikowano

Nigdy nie spotkałem się z czymś takim, dobrze byłoby jakbyś na czas odpowiedzi innych użytkowników tutaj napisał również do supportu

http://support.riotgames.com/

Może to nie jest jakiś zbyt popularny błąd i nie mają artykułu na ten temat u siebie.

Jak nie wykorzystal wszystkich mozliwosci to po cholere ma pisac do supportu?

Opublikowano

­Więc tak:

Przeskanuj komputer

Zaktualizuj sterowniki karty graficznej

Zdefragmentuj dyski (nie myl z formatem)

Zainstaluj najnowszy Direct X 

Zainstaluj składniki C++ Mscvp 

Gdy to nie pomoże:

Przeinstaluj lola

Gdy NADAL będzie to samo przeinstaluj system.

Gdy problem nadal taki sam rozważ wymianę dysku.

Hello there.

Opublikowano

@.Bumek662.

Jak ja bym miał reinstallować system tylko przez LoLa to bym to odpuścił. 

Do autora, spróbuj tych wszystkich sposobów i się odezwij, przyczyna może być wszędzie. Nie widziałem jeszcze, by ktoś podał propozycje przeinstalowania LoLa na inną partycję/dysk. Możliwe, że jest mało miejsca i dlatego wczytywanie zwalnia (to nie zależy tylko do szybkości łącza).

#OpISIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...