Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki 100~ zł do grania

SzalonyRoger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym kupić słuchawki w okolicach 100 zł. Będą mi służyły głównie do gier, głównie Cs:Go.

Chciałbym aby osoby wypowiadające się w tym temacie były doświadczone, znające się w tej dziedzinie.

Płyta dźwiękowa: zintegrowana, 8-kanałowa.

Słuchawki nie muszą posiadać mikrofonu. Oczywiście mógłby być.

Lepiej, żeby nie rozpadły się po roku używania.

Nie chce Fatal1ty(słyszałem, że są słabe), Tactic 3D Alpha(miałem, rozpadły się po 1,5 roku).

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Osobiście używam od 1,5 roku i polecam Gamecom 380, czasem znane jako Gamecom 388. Dałem za nie stówę w empiku i cena do tej pory nie spadła, ale słuchawki całkiem dobrej jakości, z kablem żadnych problemów (chociaż przypadkowo był już szarpnięty kilkadziesiąt razy), dźwięk czysty, wygodne nawet w wielogodzinnym używaniu, dźwięk z mikrofonu idealny.

Jest tylko jeden minus, koty z niewiadomego powodu bardzo lubią gryźć ten mikrofon...

W6iB9H1.png

Opublikowano

@SzalonyRoger tak nadają się do grania ;)  W tej cenie to dobry wybór, o dobrym współczynniku jakość/cena.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...