Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe napisanie paru pluginów do minecraft

margamis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy napisalibyście mi pluginy na cobblex taki jak na mchc x, drop ze st taki jak na mchc x i żeby wylatywało po tyle samo i przedmiotów z Stone, plugin taki jak na mchc x że jak się dednie to się dostaje bana na 3 dni, plugin na różdżkę teleportującą na spawn+crafting, plugin i naciśnie na losowy teleport, że jak ktoś postawi kamienny guzik i potem gracz naciśnie na niego to pokazuje mu na jakie go kordy prze teleportowało, Proszę o szybką odpowiedż i napisanie mi tego i link do pobrania, dam +++++++++++++, a i możecie też pisać do mnie na skype.

Moje skype to: margamis

Opublikowano

Ej ty ! Panie, wie pan że (prawie) nikt nie pisze pluginów za darmo. A i jeszcze coś plagiat-serw tak ?

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

@margamis muszę Cię rozczarować, nikt nie napisze Ci pluginów za free a jak napisze to z backdoorami. Zresztą jak chcesz to wszystko co na mchc to nawet nie rób serwera, szkoda twoich pieniędzy i miejsca na hostingach...

r9wfFzB.png

Opublikowano

To znaczy Ty chcesz cały serwer za darmo?

Na 100% nikt Ci tego nie napisze. Cobblexa znajdziesz na forum, drop sobie skonfigurujesz (Polecam plugin MyDrop autorstwa @mikigal ). A plugin na bany po śmierci już istnieje.

rocketnite-sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...