Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset Konta WOT

Danielb272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak w temacie chciałbym zresetować konto ale nie wiec czy warto ponieważ mam do kupienia 10 tier lecz mam powód popełniłem tyle błędów w grze czyli kupowałem czołgi i sprzedawałem po 1 bitwie strzelałem czasem do swoich normalnie zresetował bym stare konto i na nim grał lecz na tym mam kupione czołgi premium nie wiem dokładnie co zrobić bo raz jestem za resetem a raz za zostaniem jak jest nie wiem czy jest sens odrabiania wszystkiego dlatego chciałem zresetować konto miałbym czyste sumienie pomóżcie w podjęciu decyzji thx.

Opublikowano

@kYRA. miał zrobić poradnik, bo to najbardziej doświadczona osoba jeśli o resety chodzi, ale napiszę od siebie:

Sprzedaj wszystkie standardowe czołgi, amunicje, zwykłe sprzęty, wyposażenie, moduły i wszystko co przepadnie, żeby mieć jak najwięcej kredytów. Potem poczekaj na zniżkę 50% na wyposażenie i kup za wszystkie kredyty DUŻE naprawiaczki/apteczki/gaśnice (bez większego znaczenia). Do czasu zniżki -50% graj prem tankami żeby zarobić jak najwięcej kredek. Potem możesz pisać do WG. W tytule możesz wpisać "kyra" będą od razu wiedzieli ze chodzi o reset konta.

Opublikowano

@kYRA. miał zrobić poradnik, bo to najbardziej doświadczona osoba jeśli o resety chodzi, ale napiszę od siebie:

Sprzedaj wszystkie standardowe czołgi, amunicje, zwykłe sprzęty, wyposażenie, moduły i wszystko co przepadnie, żeby mieć jak najwięcej kredytów. Potem poczekaj na zniżkę 50% na wyposażenie i kup za wszystkie kredyty DUŻE naprawiaczki/apteczki/gaśnice (bez większego znaczenia). Do czasu zniżki -50% graj prem tankami żeby zarobić jak najwięcej kredek. Potem możesz pisać do WG. W tytule możesz wpisać "kyra" będą od razu wiedzieli ze chodzi o reset konta.

Tylko nie wiem czy warto resetować bo o tym kupowaniu dużych zestawów wiem

Opublikowano

7500k bitew zagrałem

7500000? :D Moim zdaniem przy takiej ilości bitew nie warto. Masz premki to zarabiaj hajs by nadrobić. Jest sporo eventów, który bardzo Ci w tym pomogą.

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

7500000? :D Moim zdaniem przy takiej ilości bitew nie warto. Masz premki to zarabiaj hajs by nadrobić. Jest sporo eventów, który bardzo Ci w tym pomogą.

przy okazji odkupił bym fajne czołgi na is-3 lub inne aby kontynuować drzewka 

Opublikowano

Jak chcesz stracić czołgi które masz to resetuj, Twoja decyzja. Nie jest to ani mało, ani dużo.

Opublikowano

Nie nabijaj sobie postow bo dobrze wiesz ze mu chodzilo o 7.500k

Opublikowano

Nie nabijaj sobie postow bo dobrze wiesz ze mu chodzilo o 7.500k

Takim czymś to właśnie Ty sobie nabijasz. Jakbyś nie zauważył jest dalsza część mojej wypowiedzi dotycząca eventów, który podnoszą zyski, zniżki na czołgi lub nawet moje na LT, MT, HT i TD za które dostaje się hajs i wyposażenie za którym można zarobić.

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Support WG twierdzi, że "Rankingi nie zawsze zostają poprawnie skasowane - prace nad poprawieniem tej usterki już trwają". Czy zdarzyło się komuś z Was, by po resecie konta pozostały jakieś nieplanowane śmieci... np. statystyki?

Opublikowano

Support WG twierdzi, że "Rankingi nie zawsze zostają poprawnie skasowane - prace nad poprawieniem tej usterki już trwają". Czy zdarzyło się komuś z Was, by po resecie konta pozostały jakieś nieplanowane śmieci... np. statystyki?

Ta, niektóre noobmetery etc. pokazują średni wn8 ze starego i nowego konta. Tak np. mamy w tych plakietkach na forum, dlatego @kYRA. przez długi czas był niebieski kiedy powinien być już fioletowy.

Opublikowano

Ta, niektóre noobmetery etc. pokazują średni wn8 ze starego i nowego konta. Tak np. mamy w tych plakietkach na forum, dlatego @kYRA. przez długi czas był niebieski kiedy powinien być już fioletowy.

Odświeżyłem i jestem.

Wszystko się kasuje i na noobmeterze wyświetla Ci się ładnie na czerwono, że prosi o to byś przeładował swoje statystyki na ich stronie - wystarczy kliknąć tą rubryczke.

Opublikowano

To teraz miła ciekawostka. Po wysłaniu wniosku załadowałem na full goldowe pociski do wszystkich wózków, płacąc srebrem, wiedząc, że i tak to srebro stracę. Grałem tak sobie, aż konto zostało zawieszone. Trzy godziny później udało mi się zalogować. W grze zastałem swoją premkę z kamuflażem i emblematami, tyle golda, ile miałem oraz... wszystkie zakupione wcześniej goldowe pociski. :) Tak więc, trochę srebra na start już miałem. ;)

//Edit:

Teraz troszkę żałuję, że przed resetem nie wiedziałem o tym, że złote pociski kupione za srebro nadal traktowane są jako "zakup premium". Mając tę wiedzę, sprzedałbym wszystko (poza premką), przeznaczając całe zdobyte srebro (byłoby tego ponad 5 mln) na goldowe pociski do T34. Po resecie sprzedałbym ich "nadmiar" i na "nowy" start miałbym jeszcze jakieś 2,5 mln srebra do wykorzystania. Cóż, uczymy się na błędach.

Zwróćcie uwagę na ten fakt podczas resetowania konta, a zainteresowanych napisaniem jakiegoś "poradnika resetu" zachęcam do umieszczenia w nim takiej informacji - informacji na wagę srebra. ;)

//Edit:

Dla zainteresowanych - załączam zrzut z rozmową ze wsparciem WG. Najmniej istotne fragmenty zasłoniłem szarym prostokątem. Zezwalam na wykorzystywanie i hotlinkowanie - pozostanie tam tak długo, jak usługodawca. ;)

wot_reset_konta.jpg

Pozdrawiam Wszystkich,

piosylant

Opublikowano

To teraz miła ciekawostka. Po wysłaniu wniosku załadowałem na full goldowe pociski do wszystkich wózków, płacąc srebrem, wiedząc, że i tak to srebro stracę. Grałem tak sobie, aż konto zostało zawieszone. Trzy godziny później udało mi się zalogować. W grze zastałem swoją premkę z kamuflażem i emblematami, tyle golda, ile miałem oraz... wszystkie zakupione wcześniej goldowe pociski. :) Tak więc, trochę srebra na start już miałem. ;)

//Edit:

Teraz troszkę żałuję, że przed resetem nie wiedziałem o tym, że złote pociski kupione za srebro nadal traktowane są jako "zakup premium". Mając tę wiedzę, sprzedałbym wszystko (poza premką), przeznaczając całe zdobyte srebro (byłoby tego ponad 5 mln) na goldowe pociski do T34. Po resecie sprzedałbym ich "nadmiar" i na "nowy" start miałbym jeszcze jakieś 2,5 mln srebra do wykorzystania. Cóż, uczymy się na błędach.

Zwróćcie uwagę na ten fakt podczas resetowania konta, a zainteresowanych napisaniem jakiegoś "poradnika resetu" zachęcam do umieszczenia w nim takiej informacji - informacji na wagę srebra. ;)

//Edit:

Dla zainteresowanych - załączam zrzut z rozmową ze wsparciem WG. Najmniej istotne fragmenty zasłoniłem szarym prostokątem. Zezwalam na wykorzystywanie i hotlinkowanie - pozostanie tam tak długo, jak usługodawca. ;)

wot_reset_konta.jpg

Pozdrawiam Wszystkich,

piosylant

Tak się robi z sreberkiem, a nawet sami tak radzą. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...