Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto steam

sawina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema grupo mam taki problem mianowicię moje konto steam zostało skradzione już jakiś miesiąc, i tu jest pytanie czy to jest normalne że support steamu odpisuje tak długo? Podałem wystarczające dowody że konto jest moje poprzez podanie nr karty kredytowej.Jeśli ktoś miał podobny problem i odzyskał konto proszę o odpowiedz.Za pomoc w odzyskaniu konto mogę zaoferować jakiegoś  skina w cs go. Pozdrawiam

Opublikowano

, i tu jest pytanie czy to jest normalne że support steamu odpisuje tak długo?

Tak. Spróbuj napisać też do polskiego supportu. Czasem jest szybciej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja odzyskalem konto bezproblemowo supprot odpisał w przeciągu 3 dni. Wystarczy napisać login  stare hasło, oraz zrobic ss z którego ip konto było logowane (wyświetla się informacja na email no. RU.156.423....) Podać ss z kupnem gry,skinu. Oraz podać cd-key do gier jakie posiadałeś. Oraz zrobić ss załadowania pieniążków na steam.  Oczywiście szybciej jest jak napiszesz po angielsku , gdyż jest problem z tlumaczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...