Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki zestaw wybrać ?

reven96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź czy tych zestawów nie kupisz taniej gdzies osobno, bo moze za samo złożenie takiego zestawu sobie liczą pare złotych więcej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Myszka c*****a , klawiatura również obydwa zestawy są słabe. Myszka najlepiej żeby była płaska z dobrym laserem. A klawiatura mechaniczna , zestawów nie kupuj bo albo myszka albo klawiatura jest słaba. Jest to tak jak z komputerami albo zły zasilacz albo karta.

Opublikowano

Myszka c*****a , klawiatura również obydwa zestawy są słabe. Myszka najlepiej żeby była płaska z dobrym laserem. A klawiatura mechaniczna , zestawów nie kupuj bo albo myszka albo klawiatura jest słaba. Jest to tak jak z komputerami albo zły zasilacz albo karta.

Zdajesz sobie sprawę ile kosztują klawiatury mechaniczne?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja napisalem ze wiem ze to jest najtanszy sprzent jezeli to mozna wgl sprzetem nazwac ....

tylko pytam sie czy warto po widzialem gdzies opinie ze to jest najlepsze rozwiazanie z tych najtanszych ....

Opublikowano

Do cs wystarczy zwykła klawiatura membranowa, rzadko kiedy wcisnietych jest 5 klawiszy bądź więcej. Także radzę wybrać się do lokalnego sklepu i wybierać pod kątem wygody, solidności i ceny

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Bierz ten pierwszy zestaw. Oba są szajsem, ale tracer to naprawde szajs (klawiatura mi dziwnie działała - jakby cos do niej wpadło, nie przyjemnie mi działała, pad od tracera to analog mi po tygodniu nie działał, nie polecam ogolnie ich sprzetu). Sprzęt sharkoona jest ok, bynajmniej myszki mają całkiem, wiec klawiatury złe nie beda. Ale lepiej kup sobie klawiature byle jaka za dyszke i mysz za reszte. Klawiatury sensowne zaczynaja sie od hmm.. 100zł może. Polecam: Klawiature z lokalnego sklepu + logitech g100s (wyjdzie ci podobnie jak za tracera)

Opublikowano

Ale po co ma wydawac ponad 200 zl na klawiature skoro do csa wystarczy jakas za 40-50 zl? 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ale po co ma wydawac ponad 200 zl na klawiature skoro do csa wystarczy jakas za 40-50 zl? 

Klawiatura nic nie daje, ale liczy się wygoda. (Ja gram na klawiaturze za 30zł, przyciski 'W' 'SPACJA' '1' są wciśnięte i są na dotyk :f. Jednak za nic jej nie zmienię.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...