Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na celownik

__Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam moda na celownik, chodzi mi głownie o to by był on futurystyczny i żeby pokazywał jak najwięcej opcji: np: czas przeładowania, ilość hp, amunicji.

Z góry dzięki! :)

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Jak chcesz dużo opcji to MeltyMapMod (czy jakoś tak).

Polecam celownik J1mbo. Jest na nim bardzo dużo opcji i wygląda (według mnie) fajnie.

Tutaj masz link: POBIERZ SKAN

J1mb0 to jeden z najprostszych celowników.

Opublikowano

Jak chcesz dużo opcji to MeltyMapMod (czy jakoś tak).

J1mb0 to jeden z najprostszych celowników.

Najprostszy, ale bardzo funkcjonalny. Posiada najważniejsze opcje i jak dla mnie jest ładny.

graphic.png

Opublikowano

Najprostszy, ale bardzo funkcjonalny. Posiada najważniejsze opcje i jak dla mnie jest ładny.

Sam z niego korzystam, ale autorowi zależy na dużej ilości funkcji. Inne celowniki mają wskaźniki przebicia (grubość pancerza) czy czas lotu pocisku. 

Opublikowano

Sam z niego korzystam, ale autorowi zależy na dużej ilości funkcji. Inne celowniki mają wskaźniki przebicia (grubość pancerza) czy czas lotu pocisku. 

Masz rację. Przepraszam.

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi.

Polecam celownik J1mbo. Jest na nim bardzo dużo opcji i wygląda (według mnie) fajnie.

Tutaj masz link: POBIERZ SKAN

Aktualnie korzystam z J1mbo, dość długo i już mi się znudził. 

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

celowniczel meltymap w dwóch wer. zielony i niebieski

---------------------------------------

scan

https://www.virustotal.com/pl/file/c78f5956489f19661dffd78b7cecd446c8ccf8eeae82310fbcc24aade9e11c7b/analysis/1438282678/

---------------------------------------------------

sorki Juri troszkę się spóźniłem 

super-pricely-MeltyMap.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...