Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się nazywał ten upgrade co uleprza na 100% do +6

Cisbar1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello , kiedyś miałem taki zwój lub coś innego ale wiem bo czytałem co on daje i uleprza przedmiot +5 odrazu na +6 i wtedy masz 100% że on nie spali i to było fajne ale miałem go tylko  raz jak zaczynałem gre a potem zapomniałem jak sie nazywał , chciałem go kupić w itemshoop bo doładowałem troche monet a mam przedmioty na +5 wszystkie ( ps mam 22 lvl ) . Proszę o pomoc.

( Proszę Was abyście mi przypomnieli jak ten zwój się nazywał :) w skrócie :D )

Opublikowano

Te zwoje nie są sprzedawane item shopie to po pierwsze :v

Po drugie... na niskich lvl nie warto używać tych zwoi, wbij ok 60-70lvl, wtedy najbardziej opłaca się ich używać.

Po trzecie, te zwoje możesz pozyskać od różnych npc i ze skrzynek. U Aranki za 3 monety bohatera można wylosować zwój +8 (ale to bardzo żadko), za 250 medali eredy, u Camilli można wymienić je losowo na zwój +7/+8/+9, jeśli grasz na PLu, to aktualnie trwa tzw. bingo Aranki, czyli kupujesz byle co ISie i za każde wydane 70 EL otrzymasz los do bingo, jeśli wylosujesz 5 liczb w lini poziomej/pionowej/po ukosie masz możliwość wygrania jakiejś nagrody, jak np. część avatara (nie pamiętam nazwy), skrzynke z losowym zwojem +9-10 itp..

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Te zwoje nie są sprzedawane item shopie to po pierwsze :v

Po drugie... na niskich lvl nie warto używać tych zwoi, wbij ok 60-70lvl, wtedy najbardziej opłaca się ich używać.

Po trzecie, te zwoje możesz pozyskać od różnych npc i ze skrzynek. U Aranki za 3 monety bohatera można wylosować zwój +8 (ale to bardzo żadko), za 250 medali eredy, u Camilli można wymienić je losowo na zwój +7/+8/+9, jeśli grasz na PLu, to aktualnie trwa tzw. bingo Aranki, czyli kupujesz byle co ISie i za każde wydane 70 EL otrzymasz los do bingo, jeśli wylosujesz 5 liczb w lini poziomej/pionowej/po ukosie masz możliwość wygrania jakiejś nagrody, jak np. część avatara (nie pamiętam nazwy), skrzynke z losowym zwojem +9-10 itp..

Ok dzięki , nie potrzebnie ładowałem kasy do itemshoop ale trudno sprzyda się na dodatkowy pasek umiejtności itd .. aktualnie gram na PL elsword i mam już 25 lvl Elsword wszystko elitarne na +5 więc już nie opłaca się tego kupować a z tym kuponem bingo wypróbuje jeszcze dziś :D pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...