Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam symulatora motocykla (Nie wyścigi)

XmassPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie szukam symulatora motocykla, w którym będę mógł pojeździć po mieście luźno nie ścigając się motocyklem. Czy jest coś takiego? Proszę o podanie nazwy.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Chodziłoby mi bardziej o grę, gdzie są same motocykle. Czekam na dalsze propozycje.

A i zapomniałem dodać, w grze musi być kamera z pierwszej osoby.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Taką grą może być RIDE,oblookaj na YT,bardzo fajna,wymagająca gra :) Polecam grać na padzie,jest o wiele łatwiej no i wiadomo,lepiej się gra,c'nie? :) Liczę na like'a ;d

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

Test Drive Unlimited 1 i 2, masz kamere z kasku nawet (wytłumione dźwięki i odbija się światło od szybki kasku). Najszybszy motocykl jedzie w 1 jakieś 300km/h z hakiem, w 2 nie pamietam. Możesz zmieniać ubiór motocyklisty.

Opublikowano

Tak jak kolega u góry, Test Drive Unlimited :) Spory wybór ale musisz pare wyścigów zrobić przed kupnem motocykla.

Opublikowano

MX vs ATV Unsleashed gra dosyć stara i jeździ się w niej crossami ale jest tryb gdzie masz zawody i robisz różne triki. No chyba że chcesz motocykle bardzo no to Test Drive Unlimited

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...